Ένωσε τις τελείες για τον τέλειο... οργασμό

06.11.2013
Σε παιχνίδι μετέτρεψαν τα έξυπνα μυαλά της Random House τον αειθαλή ερωτικό σεξουαλικό οδηγό Κάμα Σούτρα και πλέον όσοι αναζητούν να δοκιμάσουν νέες ερωτικές στάσεις θα πρέπει να ενώσουν τις… τελίτσες! Η νέα έκδοση περιλαμβάνει κείμενα, αλλά και πολλές μη ολοκληρωμένες εικόνες «διάσημων» ερωτικών στάσεων, όπως τη «χελώνα» και το «ανεστραμμένο κοράκι». Η ομάδα που εμπνεύστηκε και σχεδίασε τη νέα αυτή πρωτότυπη έκδοση υποστηρίζει πως το παιχνίδι της... τελίτσας μπορεί να αποβεί διδακτικό και αστείο μαζί, καθώς οι στάσεις που προτείνει το βιβλίο είναι εξαιρετικά πολύπλοκες. Αν λοιπόν ξεμείνετε από κολπάκια και νέες στάσεις, πιάστε τα μολύβια και ξεκινήστε το αλλόκοτο αυτό παιχνίδι!

Σε παιχνίδι μετέτρεψαν τα έξυπνα μυαλά της Random House τον αειθαλή ερωτικό σεξουαλικό οδηγό Κάμα Σούτρα και πλέον όσοι αναζητούν να δοκιμάσουν νέες ερωτικές στάσεις θα πρέπει να ενώσουν τις… τελίτσες!
Η νέα έκδοση περιλαμβάνει κείμενα, αλλά και πολλές μη ολοκληρωμένες εικόνες «διάσημων» ερωτικών στάσεων, όπως τη «χελώνα» και το «ανεστραμμένο κοράκι». Η ομάδα που εμπνεύστηκε και σχεδίασε τη νέα αυτή πρωτότυπη έκδοση υποστηρίζει πως το παιχνίδι της... τελίτσας μπορεί να αποβεί διδακτικό και αστείο μαζί, καθώς οι στάσεις που προτείνει το βιβλίο είναι εξαιρετικά πολύπλοκες.

Αν λοιπόν ξεμείνετε από κολπάκια και νέες στάσεις, πιάστε τα μολύβια και ξεκινήστε το αλλόκοτο αυτό παιχνίδι!