Καταβροχθίζει τόπλες κουκλάρες

11.11.2013
Είναι σέξι, είναι δημιουργικός και τα μοντέλα τον λατρεύουν! Άλλη μια ιδιοφυΐα της γυμνής φωτογραφίας ακούει στο όνομα Μάνφρεντ Μπάουμαν (Manfred Baumann). Ο MB είναι Aυστριακός και λίγα καλλίγραμμα κορμιά από το χώρο της μόδας έχουν ξεφύγει από το αδηφάγο... μάτι του. Ο 45χρονος φωτογράφος είναι μάστερ της Fine Nude Art Photography και ειδικός στα πορτρέτα διασήμων και τη φωτογραφία τοπίου. Οι φωτογραφίες του έχουν δημοσιευτεί στα εξειδικευμένα περιοδικά Fotomagazin, Photographie και Digital Photographer Magazine. Τα αριστουργήματά του έχουν γεμίσει τις σελίδες περιοδικών όπως τα Playboy, FHM και GQ και έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε φωτογραφικές εκθέσεις παγκοσμίως, με τελευταία τη συμμετοχή του στη Photokina 2012 της Κολωνίας. Έχει εκδόσει 11 φωτογραφικά λευκώματα και για όποιον θέλει να κλέψει τιπς από την τέχνη του ... μπορεί να σπεύσει στο Λας Βέγκας όπου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα! Περισσότερα στο www.manfredbaumann.com. Χ.Τ.

Είναι σέξι, είναι δημιουργικός και τα μοντέλα τον λατρεύουν! Άλλη μια ιδιοφυΐα της γυμνής φωτογραφίας ακούει στο όνομα Μάνφρεντ Μπάουμαν (Manfred Baumann). Ο MB είναι Aυστριακός και λίγα καλλίγραμμα κορμιά από το χώρο της μόδας έχουν ξεφύγει από το αδηφάγο... μάτι του.

Ο 45χρονος φωτογράφος είναι μάστερ της Fine Nude Art Photography και ειδικός στα πορτρέτα διασήμων και τη φωτογραφία τοπίου. Οι φωτογραφίες του έχουν δημοσιευτεί στα εξειδικευμένα περιοδικά Fotomagazin, Photographie και Digital Photographer Magazine. Τα αριστουργήματά του έχουν γεμίσει τις σελίδες περιοδικών όπως τα Playboy, FHM και GQ και έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε φωτογραφικές εκθέσεις παγκοσμίως, με τελευταία τη συμμετοχή του στη Photokina 2012 της Κολωνίας.

Έχει εκδόσει 11 φωτογραφικά λευκώματα και για όποιον θέλει να κλέψει τιπς από την τέχνη του ... μπορεί να σπεύσει στο Λας Βέγκας όπου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα! Περισσότερα στο www.manfredbaumann.com.

Χ.Τ.