Το Χόλιγουντ τα βάζει με τη Μάιλι!

12.11.2013
Mία από τις καλύτερες και πιο κουλ ηθοποιούς αυτή τη στιγμή έχει εξοργιστεί με την 20χρονη τραγουδίστρια.

Μετά από όλο το σάλο που δημιουργήθηκε με την εμφάνιση της στα βραβεία MTV VMA, η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) προσπάθησε χωρίς καμία επιτυχία να τραβήξει την προσοχή στα MTV EMA ανεβαίνοντας στη σκηνή καπνίζοντας χόρτο και χορεύοντας με το γνωστό τρόπο. Παρ’ όλο που σύμφωνα με τα λεγόμενα της, δε δίνει καμία σημασία στα αρνητικά σχόλια, δε νομίζουμε να μην ασχοληθεί και με το τελευταίο της Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence).

Η 23χρονη ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της "Hunger Games: Catching Fire" στο Λονδίνο και όταν μίλησε στην κάμερα του BBC ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην απαράδεκτη τάση που επικρατεί στη μουσική βιομηχανία να χρησιμοποιούν τις νέες κοπέλες ως αντικείμενα του σεξ για να πουλήσουν περισσότερο.

«Το σεξ πουλάει και για έναν αηδιαστικό λόγο το νεανικό σεξ πουλάει ακόμα περισσότερο. Για ορισμένους ανθρώπους είναι ένας τρόπος να νιώθουν τέλειοι και σέξι. Μεγαλώνοντας δεν είχα κάποιο γυναικείο πρότυπο όπως η Κατνίς(σ.σ. ηρωίδα που υποδύεται στο Hunger Games) και πιστεύω πως είναι υπέροχο πρότυπο για τα νέα κορίτσια. Είμαι χαρούμενη που θαυμάζουν μία ηρωίδα σαν κι αυτή.» δήλωσε η Λόρενς.

Επίσης πρόσθεσε πως όσο πρωταγωνιστεί σε ταινίες που απευθύνονται σε μικρές ηλικίες θα προσπαθήσει να παίρνει συνειδητοποιημένες αποφάσεις όσον αφορά τους ρόλους της για να δίνει το καλό παράδειγμα.

Κ.Π