Κι άλλο πανεπιστήμιο μποϊκοτάρει τον Ρόμπιν Θικ

12.11.2013
Ο 36χρονος τραγουδιστής συνεχίζει να προκαλεί με το καινούριο της κομμάτι και κι όλο και περισσότερα εκπαιδευτικα ιδρύματα του βγάζουν κόκκινη κάρτα

Ο Ρόμπιν Θικ (Robin Thicke) μπορεί να έχει σκαρφαλώσει στα πιο ψηλά σημεία των charts με το «Blurred Lines» , να έχει κολλήσει σε πολλούς το ρυθμό και να μαζεύει κάθε μέρα όλο και περισσότερες επισκέψεις στο you tubeαλλά εκτός από όλες τις γυναίκες παγκοσμίως, οι φοιτητές δεν τον συμπαθούν καθόλου.

Μέχρι τώρα 20 πανεπιστήμια έχουν μποϊκοτάρει το τραγούδι από τα ραδιόφωνα τους και τα event τους λόγω των σεξιστικών του στίχων που προσβάλουν απίστευτα το γυναικείο φύλο και τώρα προστέθηκε στη λίστα όσων το έχουν απαγορεύσει και το University College London.

Το Πανεπιστήμιο του Εδινβούργου ήταν το πρώτο που πήρε την πρωτοβουλία να το βγάλει από όλες τις playlists και από το φοιτητικό κανάλι SUBTV υποστηρίζοντας πως πρέπει να μπει ένα τέλος στον βιασμό της κουλτούρας. Επίσης στο Exeter ανέφεραν στην ανακοίνωση τους πως δε δέχονται ένα κομμάτι που χαρακτηρίζει τη γυναίκα ως ζώο, "εύκολη" λόγω του ντυσίματος της κι έχει βίντεο κλιπ με εντελώς εξευτελιστικές εικόνες.

Κ.Π