Γυναίκα φωτογράφος με φετίχ τις... γυναίκες

12.11.2013
Ο θρύλος της διαφήμισης Τζεφ Ρίτσαρντς συνήθιζε να λέει: «Στη διαφήμιση το σεξ πουλάει. Αλλά μόνο όταν πουλάς σεξ». Σήμερα το σεξ(ι) πουλάει σε κάθε περίπτωση. Και αυτό το επιβεβαιώνει περίτρανα η στρατιά προκλητικών -στα όρια της διαστροφής- φωτογράφων (βλέπε: Τέρι Ρίτσαρντσον, Ράνκιν ,, Ρίτσαρντ Κερν, Ντέιβιντ Μπελεμέρ, Μάνφρεντ Μπάουμαν, Μαρκ Μπλάκι κ.αλ.) που έχουν κάνει καριέρες, παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς και αποκτούν φήμη ακόμα και ως εναλλακτικοί καλλιτέχνες (βλέπε: Λι Λιντάρ). Μια από τις γυναίκες φωτογράφους που θα μείνει γνωστή για το αξιοπρεπές καλλιτεχνικό «γυμνό» της είναι η Έλεν Βον Άνγουερθ (Ellen Von Unwerth). Μοντέλο και η ίδια στο ξεκίνημά της για 10 ολόκληρα χρόνια, ειδικεύεται στην ερωτική εμπορική φωτογραφία και έχει απαθανατίσει μια στρατιά διασήμων και όλα τα πάλαι ποτέ σουπερμόντελ του κόσμου. Την καριέρα της ξεκίνησε φωτογραφίζοντας την Κλόντια Σίφερ (Claudia Schiffer) και τους Duran Duran, ενώ σήμερα βάζει το χεράκι της συχνά στα εξώφυλλα των: Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Κριστίνα Αγκιλέρα, Ριάνα, Λάνα Ντελ Ρέι, Μπιγιονσέ, Λέιντι Γκάγκα κ.αλ. Τελευταίο της λεύκωμα η «Ιστορία της Όλγας» (The Story Of Olga). Χ.Τ.

Ο θρύλος της διαφήμισης Τζεφ Ρίτσαρντς συνήθιζε να λέει: «Στη διαφήμιση το σεξ πουλάει. Αλλά μόνο όταν πουλάς σεξ». Σήμερα το σεξ(ι) πουλάει σε κάθε περίπτωση. Και αυτό το επιβεβαιώνει περίτρανα η στρατιά προκλητικών -στα όρια της διαστροφής- φωτογράφων (βλέπε: Τέρι Ρίτσαρντσον, Ράνκιν ,, Ρίτσαρντ Κερν, Ντέιβιντ Μπελεμέρ, Μάνφρεντ Μπάουμαν, Μαρκ Μπλάκι κ.αλ.) που έχουν κάνει καριέρες, παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς και αποκτούν φήμη ακόμα και ως εναλλακτικοί καλλιτέχνες (βλέπε: Λι Λιντάρ). Μια από τις γυναίκες φωτογράφους που θα μείνει γνωστή για το αξιοπρεπές καλλιτεχνικό «γυμνό» της είναι η Έλεν Βον Άνγουερθ (Ellen Von Unwerth).

Μοντέλο και η ίδια στο ξεκίνημά της για 10 ολόκληρα χρόνια, ειδικεύεται στην ερωτική εμπορική φωτογραφία και έχει απαθανατίσει μια στρατιά διασήμων και όλα τα πάλαι ποτέ σουπερμόντελ του κόσμου. Την καριέρα της ξεκίνησε φωτογραφίζοντας την Κλόντια Σίφερ (Claudia Schiffer) και τους Duran Duran, ενώ σήμερα βάζει το χεράκι της συχνά στα εξώφυλλα των: Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Κριστίνα Αγκιλέρα, Ριάνα, Λάνα Ντελ Ρέι, Μπιγιονσέ, Λέιντι Γκάγκα κ.αλ.

Τελευταίο της λεύκωμα η «Ιστορία της Όλγας» (The Story Of Olga).

Χ.Τ.