Γκάγκα: Χωρίς ναρκωτικά δεν είμαι δημιουργική

12.11.2013
Η 27χρονη τραγουδίστρια δε μπορεί να λειτουργήσει και τόσο καλά όταν είναι νηφάλια και δε ντρέπεται να το πει.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) παρουσίασε στη Νέα Υόρκη όλα τα καινούρια κομμάτια της από το δίσκο της «Artpop» σ’ ένα ιδιαίτερο event με τα όνομα artRave που ήταν ένας συνδυασμός συναυλίας και πάρτυ κι επειδή δε θα μπορούσε να εμφανιστεί μ’ έναν απλό τρόπο, προσγειώθηκε με το πρώτο ιπτάμενο φόρεμα.

Η συγκεκριμένη κατασκευή με μία λευκή ολόσωμη στολή, λέγεται Volantis,είναι εντελώς φουτουριστική και τη δοκίμασε πρώτη η 27χρονη τραγουδίστρια για να εμφανιστεί στο Brooklyn Navy Yard και στο χώρο υπήρχε επίσης το μεγάλο γλυπτό του Τζεφ Κουνς (Jeff Koons) που είναι στο εξώφυλλο του άλμπουμ.

Μετά το σόου ήρθαν οι δηλώσεις. Έχει ξαναμιλήσει κι άλλες φορές για τον εθισμό της στα ναρκωτικά αλλά τώρα τόνισε πως τα θεωρεί απαραίτητα για να είναι δημιουργική στη δουλειά της αλλά παράλληλα δε θέλει να τα πλησιάσουν ούτε γι’ αστείο οι φαν της.

«Είμαι εξαρτημένη από διάφορα από τότε που ήμουν μικρή κι ειδικά τα τελευταία επτά χρόνια. Έχω εθιστεί στη μαριχουάνα, είναι τρομερά χαλαρωτική και είναι μία μορφή αυτοθεραπείας και παλαιότερα κάπνιζα 15- 20 τσιγάρα την ημέρα. Πρέπει να είμαι μαστουρωμένη για να είμαι δημιουργική. Το χρειάζομαι, είναι ένα λάθος στη ζωή μου που συνέβη πριν 10 χρόνια. Ξέρω πως μπορώ να είμαι τέλεια χωρίς αυτά και πρέπει να είμαι γιατί θέλω να ζήσω και θέλω επίσης να ζήσουν οι θαυμαστές μου.» δήλωσε χαρακτηριστικά

Επιπλέον συμπλήρωσε πως της πολύ δύσκολο να είναι διάσημη -παρ όλο που έχει τέλειους φαν- γιατί ακόμα κι όταν δε νιώθεις καλά πρέπει να βγαίνεις στον κόσμο και να προσποιείσαι πως είσαι οπότε τη βοηθάει να έχει πάρει κάτι παραπάνω. Νο drugs no party δηλαδή.

Δείτε την προσγείωση της με το Volantis...

Κ.Π