Σοκάρουν γυμνοί παπάδες σε γκέι ημερολόγιο

13.11.2013
Ολόγυμνοι άνδρες, ντυμένοι άνδρες και… ιερείς φωτογραφίζονται σε σέξι πόζες για το διάσημο gay friendly ημερολόγιο της ομάδας Romanian Orhodox Priests. Όπως τυχόν φαντάζεστε, το θέμα που επιλέχθηκε φέτος είναι οι γκέι γάμοι και οι αντιδράσεις άπειρες! Η ομάδα πάντως της σέξι αυτής φωτογράφησης, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση, διευκρίνισαν με e-mail τους στην εφημερίδα Huffington Post, πως στις φωτογραφίες του ημερολογίου δεν υπάρχει κανένας απολύτως κανονικός ιερέας. «Όλοι οι άνδρες γυμνοί και ντυμένοι είναι μοντέλα που γδύθηκαν υπερασπιζόμενοι την ελευθερία του λόγου, την ελευθερία και τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της ομάδας και συμπλήρωσε πως «Το ημερολόγιό αυτό αντανακλά την πρώτη οργανωμένη διεθνή προσπάθεια ενάντια στην ομοφοβία εντός της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να χρησιμοποιηθεί το ημερολόγιο για θρησκευτικούς σκοπούς. Είναι απλώς ένα project, μία καλλιτεχνική έκφραση και ένα κοινωνικοπολιτικό σχόλιο που μπορεί να ενθαρρύνει τον μοντερνισμό και τον δυναμισμό των ανθρώπων της Ορθόδοξης Εκκλησίας».

Ολόγυμνοι άνδρες, ντυμένοι άνδρες και… ιερείς φωτογραφίζονται σε σέξι πόζες για το διάσημο gay friendly ημερολόγιο της ομάδας Romanian Orhodox Priests.

Όπως τυχόν φαντάζεστε, το θέμα που επιλέχθηκε φέτος είναι οι γκέι γάμοι και οι αντιδράσεις άπειρες!
Η ομάδα πάντως της σέξι αυτής φωτογράφησης, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση, διευκρίνισαν με e-mail τους στην εφημερίδα Huffington Post, πως στις φωτογραφίες του ημερολογίου δεν υπάρχει κανένας απολύτως κανονικός ιερέας.

«Όλοι οι άνδρες γυμνοί και ντυμένοι είναι μοντέλα που γδύθηκαν υπερασπιζόμενοι την ελευθερία του λόγου, την ελευθερία και τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της ομάδας και συμπλήρωσε πως «Το ημερολόγιό αυτό αντανακλά την πρώτη οργανωμένη διεθνή προσπάθεια ενάντια στην ομοφοβία εντός της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να χρησιμοποιηθεί το ημερολόγιο για θρησκευτικούς σκοπούς. Είναι απλώς ένα project, μία καλλιτεχνική έκφραση και ένα κοινωνικοπολιτικό σχόλιο που μπορεί να ενθαρρύνει τον μοντερνισμό και τον δυναμισμό των ανθρώπων της Ορθόδοξης Εκκλησίας».