Τι έκανε η Ριάνα στην Ταϊλάνδη;

14.11.2013
Η 25χρονη τραγουδίστρια έχει μονίμως έναν φακό και μία κάμερα από πάνω της όπως φαίνεται και μας βάζει λίγο στο κλίμα του καινούριου της βίντεο κλιπ.

Έχουμε καταλάβει πια πως η Ριάνα (Rihanna) δεν ξεκουράζεται ποτέ και μπορεί να γυρίζει βίντεο, να φωτογραφίζεται και να παρτάρει ενώ περιοδεύει σ’ όλο τον κόσμο χωρίς να σταματάει λεπτό. Πριν λίγες ώρες ανέβηκε ένα backstage βίντεο του καινούριου της βίντεο κλιπ για το κομμάτι “What Now” όπου μιλάνε εκτός από την 25χρονη τραγουδίστρια, ο στυλίστας και ο σχεδιαστής της αναφέροντας και την εμπειρία του να δουλεύουν μαζί της στις φωτογραφήσεις και τα lives.

“Θα είναι πολύ μυστήριο και σκοτεινό γιατί το What Now είναι απ’ αυτά τα κομμάτια που μπορεί να βαρεθείς από την εικόνα. Όλοι θα περιμένουν ένα αφηγηματικό βίντεο, μία ιστορία αγάπης και γενικά κάτι ωραίο και ρομαντικό. Μπορει να έχει κάτι απ αυτά τα στοιχεία αλλά είναι εντελώς παρανοϊκό." υποστηρίζει η Riri για το κλιπ και ίσως να μη σου φανεί και πολύ νηφάλια.

Τα γυρίσματα έγιναν σε μία αποθήκη στην Ταϊλάνδη σ' ένα από τα διαλείμματα της Diamonds tour και μπορείς να πάρεις μία πρώτη γεύση μία γραμμή πιο κάτω...

Κ.Π