Τζάστιν: Γιατί είστε τόσο κακοί μαζί μου;

14.11.2013
Ο κύριος της κυρίας Τζέσικα Μπίελ δεν είναι καθόλου χαλαρός όταν βλέπει λίγα στεράκια για τις δουλειές του.

O Τζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timberlake) είναι πιο ευαίσθητος απ’ ότι νομίζεις και οι κακές κριτικές όχι μονο δεν περνάνε απαρατήρητες αλλά τις παίρνει πολύ προσωπικά. Μπορεί να έχει απογειωθεί με τα καινούρια του άλμπουμ "20/20 Experience" και "20/20 Experience: 2" και στις συναυλίες του να μη βρίσκεις εισιτήριο ούτε γι’ αστείο αλλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι τόσο επιεικείς μαζί του όπως στην περίπτωση του GQ.

O 31χρονος τραγουδιστής φωτογραφήθηκε κι έδωσε συνέντευξη στο γνωστό αντρικό περιοδικό οι συντάκτες του οποίου έβαλαν πολύ χαμηλές βαθμολογίες στις κριτικές για το δίσκο του και την ταινία του "Runner Runner" που δεν είχε τόσο μεγάλη επιτυχία και πέρασε στην αντεπίθεση.

"Επειδή η ταινία δεν πήγε καλά στα box ofices, πρέπει ν’ αποσυρθώ; Έλα τώρα, κάνεις σαν μ****ας. Πώς γίνεται και ρίχνετε τόση βιτριόλη; Βγάζετε πολύ κακία. Με σόκαρε γιατί έχετε γίνει διαφημιστικά περιοδικά και κανενός η γνώμη δε μετράει. Παρεπιπτόντως, κανείς από σας δεν τολμάει να το κάνει." σχολίασε ο Τζάστιν. Λίγο φροντίδα και προδέρμ παιδιά.

Κ.Π