Ο Μπίμπερ έσπασε τα νεύρα των Αργεντίνων!

14.11.2013
Ο 19χρονος ποπ σταρ πέρασε μια σημαία για ρούχο και την απομάκρυνε από τη σκηνή και οι αντιδράσεις του κοινού δεν ήταν και τόσο καλές.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) ύστερα από τις περιπέτειες του στη Βραζιλία όπου πέρασε τρεις ώρες σε οίκο ανοχής και πήρε μαζί του στο ξενοδοχείο καποια κορίτσια για να συνεχίσουν το πάρτυ, έφυγε από τη σκηνή πρν τελειώσει χρεώθηκε ένα κι άλλο φάουλ στην Αργεντινή.

Εκτός του ότι τον κατηγόρησαν για ένα γκράφιτι στο χλιδάτο ξενοδοχείο στο Sao Concrado, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Μπουένος Άιρες κάποιος από το κοινό πέταξε στη σκηνλη μία αργεντίνικη σημαία την οποία ο 19χρονος τραγουδιστής πέταξε μακριά νομίζοντας πως είναι.. μπλούζα. Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί θαυμαστές του εξοργίστηκαν γιατί δεν τους σεβάστηκε καθόλου, αντέδρασαν άσχημα στα social media και ο ποπ σταρ έσπευσε να τους απαντήσει αμέσως.

«Άκουσα για τι συνέβη στην Αργεντινή κι έχω σοκαριστεί. Αγαπάω παρα πολύ την Αργεντινή και η συναυλία μου εκεί ήταν μία από τις καλύτερες της περιοδείας μου. Ο κόσμος πετάει διάφορα στη σκηνή στα σόου μου και τα βάζω στην άκρη για να χτυπήσει κανείς. Η ομάδα μου είπε πως ήταν ένα t shirt αλλά ακόμα κι αν ήταν σημαία δε θα έκανα τίποτα που θα σήμαινε πως δε σέβομαι την Αργεντινή ή τον λαό της. Συγνώμη αν παρεξηγήθηκα και ελπίζω να μου συγχωρέσετε το λάθος μου» έγραψε ο Τζάστιν στο twitter.

K.Π