Όποιος μιλήσει για το πάρτυ του Μπίμπερ, θα πληρώσει!

18.11.2013
Whats happens in L.A, stays at L.A. Κάπως έτσι σκε΄φτηκε ο 19χρονος ποπ σταρ και ζήτησε τις πογραφές όλων των καλεσμένων του.

Είναι δύσκολο να κρατήσει κρυφές τις λίγο πιο ιδιωτικές του στιγμές ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) κι ύστερα από τα βίντεο που ανέβασε το μοντέλο που κοιμήθηκε μαζί του στη Βραζιλία και συνεχίζει να κάνει δηλώσεις, αποφάισε να γίνει πιο αυστηρός.

Οργάνωσε ένα μεγάλο πάρτυ στο σπίτι του στο Los Angeles και απαίτησε από τους καλεσμένους να υπογράψουν συμφωνητικό το όποιο τους απαγόρευε να τουιτάρουν, να τραβήξουν βίντεο, να ανεβάσουν ποστ στο Facebook ενώ βρίσκονταν στο πάρτυ όπως επίσης και να μην πουν σε κάνεναν λεπτομέρειες για το τι συνέβη εκεί.

Όποιος δεν ακολουθούσε τους κανόνες, θα έπρεπε να πληρώσει 3 εκατομμύρια δολάρια αλλά χωρίς κανένα δικαίωμα να κινηθεί νομικά ή να το διαπραγματευτεί και όσοι βρέθηκαν στη βίλα του δεν αρνήθηκαν τους όρους του αν και κάπως διέρρευσε πως ήταν γύρω στα 100 άτομα και ανάμεσα τους ήταν ο Σνουπ Λάιον (Snoop Lion).

Επίσης γι άλλη μια φορά ο 19χρονος ποπ σταρ δεν άφησε κανέναν γείτονα να κοιμηθεί και η αστυνομία ήρθε τρεις φορά για να σταματήσει το πάρτυ αλλά δεν τα κατάφεραν και ο Τζάστιν δήλωσε την επόμενη μέρα στο TMZ πως πέρασαν τέλεια και ήταν σαν πάρτυ του Great Gatsby.

Κ.Π