Ο Δημήτρης Μαμαλούκας επιστρέφει με τους Κρις Πινόκιο & Νοεμί Αστράκη

18.11.2013
Ο γνωστός συγγραφέας Δημήτρης Μαμαλούκας ολοκληρώνει την παιδική/εφηβική σειρά βιβλίων του με το «Κρις Πινόκιο & Νοεμί Αστράκη - Τα Παιδιά του Χρόνου (βιβλίο 4) - Η Χώρα της Βροχής».

Ο γνωστός συγγραφέας Δημήτρης Μαμαλούκας ολοκληρώνει την παιδική/εφηβική σειρά βιβλίων του με το «Κρις Πινόκιο & Νοεμί Αστράκη - Τα Παιδιά του Χρόνου (βιβλίο 4) - Η Χώρα της Βροχής».

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 στο ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24, τηλ. 210 3217917)και ώρα 15.00 στο χώρο του βιβλιοπωλείου. Εκεί ο επίσημος καλεσμένος των Εκπαιδευτηρίων «Παίδευσις», ημιδιάσημος συγγραφέας και εξερευνητής κος Jimmy Rain, θα παρουσιάσει την εν λόγω σειρά των βιβλίων.

Προσοχή, είμαστε ένα βήμα πριν την απόλυτη καταστροφή! Ο αδιαμφισβήτητος αρχηγός Κρις Πινόκιο κι η θαρραλέα Νοεμί Αστράκη βρέθηκαν σ’ ένα τόπο γκρίζο κι αφιλόξενο, στη Χώρα της Βροχής, εκεί όπου είναι μόνο σούρουπο ή νύχτα, βρέχει συνεχώς και τα πάντα είναι καλυμμένα από παχιά λάσπη.


Πώς θα δραπετεύσουν από τον εφιαλτικό πύργο του απατεώνα που τους κρατάει αιχμάλωτους; Και ποιους θα συναντήσουν όταν περιπλανηθούν στο σκοτεινό εκείνο μέρος; Και πώς θα καταφέρουν να σώσουν τον συγγραφέα Τζίμι Ρέιν και να επιστρέψουν στη Γη;

Κι ο φίλος τους, ο μοναδικός Άλμπερτ, πώς θα τους βοηθήσει όταν τον παρακολουθούν οι άντρες της βροχής για να του κλέψουν τη χρονομηχανή;

Μικρέ μου αναγνώστη, η βοήθειά σου είναι και τώρα απαραίτητη στο τελευταίο βιβλίο των Παιδιών του Χρόνου στο οποίο απαντιούνται όλες οι ερωτήσεις, χωρίς να σβήνουν οι ελπίδες.


Ο Δημήτρης Μαμαλούκας γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα όπου και κατοικεί. Έχει γράψει εφτά μυθιστορήματα μεταξύ των οποίων Κοπέλα που σε λένε Φίνι, Η απαγωγή του εκδότη, Η χαμένη βιβλιοθήκη του Δημητρίου Μόστρα (υποψήφιο για το βραβείο αναγνωστών ΕΡΤ - ΕΚΕΒΙ το 2007) και Κράτα μου το χέρι. Το πρώτο του βιβλίο μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη ενώ διηγήματά του έχουν συμπεριληφθεί σε πολλές ανθολογίες.

Έχει γράψει επίσης τη σειρά παιδικής λογοτεχνίας Κρις Πινόκιο - Νοεμί Αστράκη, Τα Παιδιά του Χρόνου που ολοκληρώθηκε σε τέσσερα βιβλία:

  • Ένα ασυνήθιστο σχολείο (Ψυχογιός 2011)
  • Μια περίεργη χρονομηχανή (Ψυχογιός 2011)
  • Ο μοναδικός Άλμπερτ (Κουκουνάρι 2013)
  • Η Χώρα της Βροχής (Κουκουνάρι 2013)

https://www.facebook.com/koukounari.editions, http://www.mamaloukas.blogspot.gr/

INFO:

Συγγραφέας: Δημήτρης Μαμαλούκας
Τίτλος: Κρις Πινόκιο - Νοεμί Αστράκη Τα Παιδιά του Χρόνου (βιβλίο 4), Η Χώρα της Βροχής
Εκδόσεις Κουκουνάρι