Είδηση-βόμβα για Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι!

20.11.2013
Οι φήμες του Χόλυγουντ μιλούν για επικείμενο χωρισμό!

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) και ο Τζέι Ζι (Jay - Z) είναι από τα ζευγάρια που κανείς θα ζήλευε, ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι με το μωρό τους, με δισεκατομμύρια στην άκρη και με δύο καριέρες στην κορυφή. Φαίνεται όμως ότι τους μάτιασαν.

Οι πρώτες φήμες για επικείμενο χωρισμό δεν έχουν επισήμως σχολιαστεί από κανέναν, και όλοι περιμένουν την κυκλοφορία του περιοδικού Star στις 25 Νοεμβρίου, το οποίο διαφημίζει πως θα δώσει φως στην υπόθεση του χωρισμου του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τις πηγές του, τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ο ραπερ αποφάσισε να ξεκινήσει μία μεγάλη περιοδεία αδιαφορώντας για το πρόγραμμα της γυναίκας τους, την οποία και υποτίθεται ότι έπρεπε να στηρίξει στην περιοδεία της, στην Αυστραλία. Οχι μόνο δεν την συμβουλεύτηκε, αλλά δεν προσπάθησε καν να συντονίσει τα προγράμματα τους. Η Μπιγιονσέ τον αποκάλεσε εγωιστή και του τόνισε ότι δεν της αρέσει ο τρόπος που συμπεριφέρεται, καθως την κάνει να νιώθει σαν να μεγαλώνει το παιδί τους μόνη της. Πρόσφατα οι δυο τους μαζί με την κορούλα τους αποφάσισαν να ξεκουραστούν σε ιδιωτικό θέρετρο στη Νέα Ζηλανδία και όπως λέγεται, με αυτό το ταξίδι το ζευγάρι θέλησε να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση και στον γάμο τους.

Παντρεύτηκαν το 2008 και έχουν μία κορούλα έντεκα μηνών, τη Μπλου Άιβι. Αυτές τις μέρες, τα δημοσιεύματα τους θέλουν να βρίσκονται υπό δοκιμαστικό χωρισμό...

Ε.Σ.