Όταν οι φαλλοί μπαίνουν σε μουσείο

22.11.2013
Μουσεία του σεξ! Στις αίθουσές τους φιγουράρουν με καμάρι ντίλντο, δονητές, ιερές εικόνες γονιμότητας, bondage έργα τέχνης και τεχνικές, διαδραστικά αγάλματα με τεράστιους φαλλούς, παιχνίδια σεξ, συσκευές, βοηθήματα, αλλά και επιδείξεις σεξουαλικής επιμόρφωσης... Μουμπάι - Το Μουσείο Σεξ γνωστό και με το όνομα Antarang είναι το μοναδικό στην Ινδία, βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής με τα κόκκινα φανάρια, και έχει στόχο να επιμορφώσει τον πληθυσμό για θέματα HIV/AIDS. Αν και βρίσκεται στη γη του Κάμα Σούτρα αντιμετωπίζεται μάλλον με 'συστολή' από τους κατοίκους του Μουμπάι. Στο πάτωμά του κολυμπούν μικρά σπερματοζωάρια και πολλές από τις εργαζόμενες στο μουσείο είναι ενεργές ιερόδουλες. Πράγα: Το Μουσείο των Μηχανών του Σεξ παρουσιάζει μια συλλογή των πιο παράξενων Βικτοριανών gadgets, που στοχεύουν στη σεξουαλική Επιμήκυνση ή στην απόλυτη Αποχή, όπως: ζώνες αγνότητας, μηχανές αυνανισμού και ένας πολυχρησιμοποιημένος δονητής του 1910. Σε ειδική αίθουσα δύο «τριχωτές» ισπανικές ερωτικές ταινίες του 1925. Νέα Υόρκη: Το MoSex συγκεντρώνει ποικίλες σεξουαλικές πρακτικές. Διαθέτει 15.000 αντικείμενα σεξ είτε γιατί είναι ιδιαίτερα καλαίσθητα είτε γιατί είναι διεστραμμένα και αποτελεσματικά! Περιλαμβάνει μια αναπαράσταση βικτοριανού οίκου ανοχής, συλλογή ασπρόμαυρων ερωτικών φωτογραφιών του '20, ερωτικά δημιουργήματα από τον Πικάσο και πορνό βίντεο με την Πάρις Χίλτον. Στο Τογκλι, Κίνα: Το Μουσείο Αρχαίας Τέχνης του Σεξ καλύπτει 6.000 χρόνια σεξουαλικών κινέζικων πρακτικών. Στα εκθέματά του μια vintage κινέζικη καρέκλα αυνανισμού για άντρες και μια καρέκλα που ανυψώνει του γυναικείους γοφούς για καλύτερη διείσδυση. Η συντηρητική κινεζική κυβέρνηση έχει εξαναγκάσει το μουσείο να αλλάξει τοποθεσία αρκετές φορές. Ισλανδία: Το Ισλανδικό Φαλλολογικό Μουσείο (Icelandic Phallological Museum) φημίζεται ότι διαθέτει και παρουσιάζει φαλλικά αντίγραφα κάθε είδους θηλαστικού της Ισλανδίας. 250 από αυτά κρέμονται στους τοίχους του. Δεκαέξι πέη φάλαινας και τέσσερα ανθρώπινα συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα των επισκεπτών. Όλα τα εκθέματα είναι μια ωδή στο φαλλό. Βερολίνο: Το Ερωτικό Μουσείο του Βερολίνου άνοιξε τις πόρτες του το 1996. Το πιο εξαιρετικό πράγμα σε αυτό είναι η ιδιοκτήτριά του, διάσημη Beate Uhse, που πέθανε το 2001 σε ηλικία 81 ετών. Από το 1962 ήταν γνωστή σε όλη τη Γερμανία για την αλυσίδα καταστημάτων της εξειδικευμένων στην «συζυγική υγιεινή». Εξαιρετικό για αυτή την πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα είναι ότι κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο ήταν Luftwaffe πιλότος (σε ηλικία 16 ετών), ενώ πιλοτάρισε και το τελευταίο βερολινέζικο αεροπλάνο που σήμανε το τέλος του πολέμου. Αγία Πετρούπολη: Το 2004 άρχισε να κτίζεται το πρώτο μουσείο ερωτικής τέχνης στη Ρωσία. Όταν άνοιξε, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εκθέματα ήταν το πέος του παρανοϊκού μοναχού Ρασπούτιν (29.9 εκατοστά παρακαλώ), το οποίο είχε αποκοπεί και μεταφερθεί στη Γαλλία μετά τη δολοφονία του. Ιδρύθηκε από έναν πρώην γυναικολόγο και οι εργαζόμενοι είναι χαρούμενες νοσοκόμες με στολή. X.T.

Μουσεία του σεξ! Στις αίθουσές τους φιγουράρουν με καμάρι ντίλντο, δονητές, ιερές εικόνες γονιμότητας, bondage έργα τέχνης και τεχνικές, διαδραστικά αγάλματα με τεράστιους φαλλούς, παιχνίδια σεξ, συσκευές, βοηθήματα, αλλά και επιδείξεις σεξουαλικής επιμόρφωσης...

Μουμπάι - Το Μουσείο Σεξ γνωστό και με το όνομα Antarang είναι το μοναδικό στην Ινδία, βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής με τα κόκκινα φανάρια, και έχει στόχο να επιμορφώσει τον πληθυσμό για θέματα HIV/AIDS. Αν και βρίσκεται στη γη του Κάμα Σούτρα αντιμετωπίζεται μάλλον με 'συστολή' από τους κατοίκους του Μουμπάι. Στο πάτωμά του κολυμπούν μικρά σπερματοζωάρια και πολλές από τις εργαζόμενες στο μουσείο είναι ενεργές ιερόδουλες.

Πράγα: Το Μουσείο των Μηχανών του Σεξ παρουσιάζει μια συλλογή των πιο παράξενων Βικτοριανών gadgets, που στοχεύουν στη σεξουαλική Επιμήκυνση ή στην απόλυτη Αποχή, όπως: ζώνες αγνότητας, μηχανές αυνανισμού και ένας πολυχρησιμοποιημένος δονητής του 1910. Σε ειδική αίθουσα δύο «τριχωτές» ισπανικές ερωτικές ταινίες του 1925.

Νέα Υόρκη: Το MoSex συγκεντρώνει ποικίλες σεξουαλικές πρακτικές. Διαθέτει 15.000 αντικείμενα σεξ είτε γιατί είναι ιδιαίτερα καλαίσθητα είτε γιατί είναι διεστραμμένα και αποτελεσματικά! Περιλαμβάνει μια αναπαράσταση βικτοριανού οίκου ανοχής, συλλογή ασπρόμαυρων ερωτικών φωτογραφιών του '20, ερωτικά δημιουργήματα από τον Πικάσο και πορνό βίντεο με την Πάρις Χίλτον.

Στο Τογκλι, Κίνα: Το Μουσείο Αρχαίας Τέχνης του Σεξ καλύπτει 6.000 χρόνια σεξουαλικών κινέζικων πρακτικών. Στα εκθέματά του μια vintage κινέζικη καρέκλα αυνανισμού για άντρες και μια καρέκλα που ανυψώνει του γυναικείους γοφούς για καλύτερη διείσδυση. Η συντηρητική κινεζική κυβέρνηση έχει εξαναγκάσει το μουσείο να αλλάξει τοποθεσία αρκετές φορές.

Ισλανδία: Το Ισλανδικό Φαλλολογικό Μουσείο (Icelandic Phallological Museum) φημίζεται ότι διαθέτει και παρουσιάζει φαλλικά αντίγραφα κάθε είδους θηλαστικού της Ισλανδίας. 250 από αυτά κρέμονται στους τοίχους του. Δεκαέξι πέη φάλαινας και τέσσερα ανθρώπινα συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα των επισκεπτών. Όλα τα εκθέματα είναι μια ωδή στο φαλλό.

Βερολίνο: Το Ερωτικό Μουσείο του Βερολίνου άνοιξε τις πόρτες του το 1996. Το πιο εξαιρετικό πράγμα σε αυτό είναι η ιδιοκτήτριά του, διάσημη Beate Uhse, που πέθανε το 2001 σε ηλικία 81 ετών. Από το 1962 ήταν γνωστή σε όλη τη Γερμανία για την αλυσίδα καταστημάτων της εξειδικευμένων στην «συζυγική υγιεινή». Εξαιρετικό για αυτή την πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα είναι ότι κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο ήταν Luftwaffe πιλότος (σε ηλικία 16 ετών), ενώ πιλοτάρισε και το τελευταίο βερολινέζικο αεροπλάνο που σήμανε το τέλος του πολέμου.

Αγία Πετρούπολη: Το 2004 άρχισε να κτίζεται το πρώτο μουσείο ερωτικής τέχνης στη Ρωσία. Όταν άνοιξε, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εκθέματα ήταν το πέος του παρανοϊκού μοναχού Ρασπούτιν (29.9 εκατοστά παρακαλώ), το οποίο είχε αποκοπεί και μεταφερθεί στη Γαλλία μετά τη δολοφονία του. Ιδρύθηκε από έναν πρώην γυναικολόγο και οι εργαζόμενοι είναι χαρούμενες νοσοκόμες με στολή.


X.T.