Ουρά κάνουν οι σταρ για να βοηθήσουν τον Μπίμπερ!

22.11.2013
Την ώρα που οι haters πολλαπλασιάζονται, όλο και περισσότεροι διάσημοι θέλουν να βοηθήσουν τον Μπίμπερ.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) έχει γίνει το κέντρο της προσοχής για αρκετούς σταρ εκεί έξω όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην πρόσφατη συνέντευξη του στο Hollywood Reporter και κάνει συλλογή από συμβουλές μήπως και συνέλθει κάποια στιγμή και σταματήσει να είναι το «κακό παιδί της ποπ».

Αφού δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για όλα αυτά που κάνει γιατί εκείνος ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και τι κάνει στη ζωή του κι είναι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη του, πρόσθεσε πως ο Γουίλ Σμιθ (Will Smith) είναι ο μέντορας του και μιλάνε μία φορά τη βδομάδα στο τηλέφωνο για να τον συμβουλεύει.

Επίσης λόγω της κατηφόρας του τώρα τελευταία, έχουν ενδιαφερθεί για εκείνον η Όπρα Γουίνφρει (Oprah Winfrey), ο Μαρκ Γουόλμπεργκ (Mark Wahlberg) και η Ρίτα Γουίλσον (Rita Wilson) παρακίνησε τον σύζυγο της Τομ Χανκς (Tom Hanks) να του μιλήσει.

«Αν οποιαδήποτε στιγμή θες να του πει ο Έμινεμ (Eminem) κάποια πράγματα, θα το κάνει αμέσως. Ενδιαφέρεται πολύ γι’ αυτό το παιδί» είπε ο μάνατζερ του Έμινεμ, Πολ Ρόζενμπεργκ (PaulsRosenberg) σ’ εκείνον του Μπίμπερκαι πρόσθεσε ακόμα έναν στη λίστα με τους ενδιαφερόμενους.

Κ.Π