Κυκλοφορούν ολοκαίνουργιοι One Direction!

27.11.2013
Αυτό το φθινόπωρο, τα αγόρια κυκλοφορούν το αναμενόμενο τρίτο τους άλμπουμ, με τίτλο “Midnight Memories”.
Σε μόλις τρία χρόνια έχουν βρεθεί 64 φορές στο #1 των charts, έχουν πουλήσει πάνω από 35 εκατομμύρια δίσκους, έχουν 22 εκατομμύρια Facebook Fans, ενώ πρόσφατα παρουσιάστηκε και το ντοκιμαντέρ “This Is Us” με τεράστια επιτυχία. Με όλα αυτά οι One Direction έχουν κάνει σαφές ότι αποτελούν ένα παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο. Αυτό το φθινόπωρο, τα αγόρια κυκλοφορούν το αναμενόμενο τρίτο τους άλμπουμ, με τίτλο “Midnight Memories”. Πρόκειται για ένα άλμπουμ που όπως ομολογούν και οι ίδιοι – τους δόθηκε για πρώτη φορά η ευκαιρία να έχει ο καθένας ένα μεγαλύτερο δημιουργικό ρόλο, καθώς έχουν συν-γράψει τα περισσότερα κομμάτια.

Μόλις με την πρώτη ακρόαση μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι τα νέα τραγούδια είναι πιο ώριμα, πιο ειλικρινή και πιο αντιπροσωπευτικά της ζωής των αγοριών. Αφηγούνται την ιστορία των ταξιδιών τους σε όλο τον κόσμο, πως είναι να είσαι μακριά από το σπίτι, να ερωτεύεσαι αλλά και για την ευκαιρία που τους έχει δοθεί. «Αυτό το άλμπουμ είναι μια μεγάλη αλλαγή για εμάς,» αποκαλύπτει ο Χάρι. «Πάντα θέλαμε να γράψουμε περισσότερό και ανυπομονούμε να μάθουμε τι σκέφτονται οι άνθρωποι για τα τραγούδια μας. Μεγαλώνουμε και η μουσική μεγαλώνει μαζί μας. "

Μετά την κυκλοφορία του “Midnight Memories” οι One Direction θα ξεκινήσουν τη μεγάλη τους περιοδεία παίζοντας σε μεγάλα στάδια στη Νότια Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη για αρχή!

Το “Midnight Memories”κυκλοφορεί σε απλή έκδοση και σε Ultimate Fan Edition (με 4 έξτρα κομμάτια και ιδιόχειρες σημειώσεις των 1D).

www.onedirectionmusic.com