Επαναστατική συσκευή βρίσκει αν έχεις... «μάτι»

18.12.2013
Μήπως έχεις «μάτι»; Έχουμε τη λύση! Κάποιοι τυχεροί θα έχουν μια ευκαιρία για ένα καλύτερο 2014 χάρη στο eyetect, το νέο, προηγμένο σύστημα διάγνωσης του ματιάσματος.

Έχεις γιαγιά μαντηλοδεμένη σε χωριό της τιμημένης ελληνικής επαρχίας; Σε έχει ξεματιάσει ποτέ; Μιλάμε για επιστήμη... Σταγόνες λάδι πέφτουν με το ροζιασμένο δάκτυλο από το σωστό ύψος, να "σκάσουν" μέσα στο νερό, με την ευχή να επαναλαμβάνεται ψιθυριστά σε ρυθμό οπλοπολυβόλου! Και μετά ο «ρουφηγμένος» από «μάτι» ή από «θόρυβο» βρίσκει με τέσσερα-πέντε βαθιά χασμουρητά το... φως του. Και «στα όρη στ'άγρια βουνά, φτου φτου φτου».

Ξέχνα τις γιαγιάδες και τα υπεραστικά τηλέφωνα σου έχουμε άλλη λύση...

Κάποιοι τυχεροί θα έχουν μια ευκαιρία για ένα καλύτερο 2014 χάρη στο eyetect (www.eyetect.gr), το νέο, προηγμένο σύστημα διάγνωσης του ματιάσματος.

Όταν οι χρονιές είναι δύσκολες, η δημιουργικότητα εφευρίσκει λύσεις που φτιάχνουν το κέφι. Μια από αυτές είναι το eyetect, ένα πλήρες κιτ που επιτρέπει την εύκολη και άμεση διάγνωση του ματιάσματος. Η έγκαιρη διάγνωση βοηθά τον παθόντα να αναζητήσει γρήγορα λύση στο πρόβλημά του, αναθέτοντάς το αρμοδίως, και να πάψει να αποδίδει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε φανταστικά αίτια. Με άλλα λόγια, το eyetect είναι αναγκαίο και σωτήριο.

Το eyetect σχεδιάστηκε από την επιστημονική ομάδα της διαφημιστικής εταιρίας Lowe Athens, σε στενή συνεργασία με την ειδικό σε θέματα σχεδιασμού Hélène Prablanc, και με την πένα της Μαρίνας Λεωνιδοπούλου. Κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και προορίζεται για επιλεγμένα άτομα, που οι δημιουργοί του κρίνουν πως αξίζουν μια ευκαιρία για ένα καλύτερο 2014.

Δεν θα το βρείτε, μην το ψάξετε.
Αν πραγματικά νιώθετε πως το χρειάζεστε, επικοινωνήστε με το Τμήμα Αξιολόγησης Αιτημάτων στο [email protected]