Κάιλι Μινόγκ: Πανικός στην ιδέα του ντοκιμαντέρ για τον πρώην

21.01.2014
Η Aυστραλέζα ποπσταρ είναι ανήσυχη ενόψει της νέας βιογραφίας των INXS που πρόκειται να κυκλοφορήσει.

Η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) είναι ανήσυχη ενόψει της νέας τηλεοπτικής βιογραφίας των INXS που πρόκειται να κυκλοφορήσει. Η Αυστραλέζα ποπσταρ έβγαινε με τον τραγουδιστή Μάικλ Χάτσενς (Michael Hutchence) για δύο χρόνια, από το 1989, αλλά είχαν στενή σχέση και μετά τον χωρισμό τους, και μέχρι το 1997 όταν ο Μάτσενς αυτοκτόνησε.

Ετοιμάζεται ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο INXS: Never Tear Us Apart το οποίο θα προβληθεί τον Φεβρουάριο και οι φίλοι της Κάιλι ανησυχουν πως όλα τα συναισθήματα της θα βγουν και πάλι στην επιφάνεια και θα την κατακλύσουν. "Ο καιρός που πέρασαν μαζί είναι πολύτιμος για εκείνη. Από όλες τις σχέσεις που τελείωσαν αυτός είναι που της λείπει πιο πολύ. Η ιδέα του να εξευτελιστεί μία τόσο σημαντική σχέση χάριν δημοσιότητας είναι κάτι που δε θα το αντεξει" γράφει το περιοδικό Now.

Γι αυτό και οι άνθρωποι της έχουν ξεκινήσει έρευνα για το σενάριο και την περιγραφή της σχέσης στη μίνι σειρά. Εν τω μεταξύ η Κάιλι είναι στη φάση που προσπαθεί να ξεπεράσει τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Andrés Velencoso, με τον οποίο πίστευε πως θα είχε καλύτερη τύχη...

Ε.Σ.