Kasabian: H Μάιλι είναι σκέτος εφιάλτης!

21.01.2014
Το γνωστό ροκάδικο συγκρότημα που το περιμένουμε πως και πως να επιστρέψει στην Αθήνα σε λίγο καιρό, δεν θέλουν να βλέπουν την 21χρονη τραογουδίστρια ούτε ζωγραφιστή.

Οι Kasabian ετοιμάζονται να έρθουν ξανά στο Ejekt που φέτος θα γιορτάσει τα δέκα του χρόνια και στην πρόσφατη συνέντευξη τους στο NME δεν ήταν καθόλου επιεικείς με τη Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) η οποία είναι πλέον ένα από τα θέματα συζήτησης σε όλες τις συνεντεύξεις τελευταία.

«Δεν ξέρω τι γίνεται μ’ αυτό τον κόσμο. Όλα γίνονται για τα λεφτά. Εμείς δημιουργήσαμε τη Μάιλι Σάιρους και είναι δικό μας λάθος. Είναι ένας γ********ος συνδυασμός από internet porn, γ********ο χιπ χοπ, γ********ο κόσμο της Disney. Είναι ένας γ********ος εφιάλτης του 21ου αιώνα. Δεν είναι δικό της λάθος που την κάναμε έτσι. Ο τρόπος που συμπεριφέρεται στη δουλειά, το Twitter και όλες αυτές οι μ*******ς με τρελαίνουν. » ανέφερε ο Σερζ Πιτσορνο (Serge Pizzorno).

Ο Τομ Μέιγκαν (Tom Meighan) πρόσθεσε πως η κόρη του δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει έτσι και συνέχισε λέγοντας για τον καινούριο τους δίσκο που δε θα αφήσει κανένα περιθώριο για άσχημες κριτικές και ότι υπάρχουν πολλές μπάντες που προσπαθούν να κάνουν τέτοιου είδους μουσική αλλά αποτυγχάνουν γιατί δεν έχουν τραγούδια.

Κ.Π