Διεστραμμένες φωτό δοκιμάζουν τα όριά σου

03.02.2014
Η διαφορετικότητα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας μπορεί να σαγηνευτική, περίεργη, αλλοπρόσαλλη, αλλά και σχεδόν τρομαχτική. Αν μάλιστα κάποιος δεν διακρίνεται για τους ανοιχτούς του ορίζοντες, τότε σίγουρα δεν μπορεί να εκτιμήσει διάφορα είδη τέχνης, ιδιαίτερα αυτή που υποτίθεται πως εξασκεί ο Λόρεντ Μπενέιμ (Laurent Benaim). Ο γάλλος φωτογράφος επικεντρώνεται στο σεξ, τη σεξουαλικότητα, τη γενετήσια ταυτότητα και σ΄ότι αυτό συνεπάγεται. Στα έργα του θα δείτε όποια διαστροφή μπορείτε να φανταστείτε. Γυμνές παχύσαρκες γυναίκες σε ερωτικές περιπτύξεις, αλυσοδεμένους, γυναίκες μετά από μαστεκτομή να το ρίχνουν… έξω, άτομα ακαθόριστου φύλου, αλλά και ανδρόγυνους και ανθρώπους που έχουν υποστεί αλλαγή φύλου. Εμείς σας παρουσιάζουμε τα πιο light έργα του και τα συμπεράσματα... δικά σας. Γ.Ο

Η διαφορετικότητα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας μπορεί να σαγηνευτική, περίεργη, αλλοπρόσαλλη, αλλά και σχεδόν τρομαχτική. Αν μάλιστα κάποιος δεν διακρίνεται για τους ανοιχτούς του ορίζοντες, τότε σίγουρα δεν μπορεί να εκτιμήσει διάφορα είδη τέχνης, ιδιαίτερα αυτή που υποτίθεται πως εξασκεί ο Λόρεντ Μπενέιμ (Laurent Benaim). Ο γάλλος φωτογράφος επικεντρώνεται στο σεξ, τη σεξουαλικότητα, τη γενετήσια ταυτότητα και σ΄ότι αυτό συνεπάγεται. Στα έργα του θα δείτε όποια διαστροφή μπορείτε να φανταστείτε.

Γυμνές παχύσαρκες γυναίκες σε ερωτικές περιπτύξεις, αλυσοδεμένους, γυναίκες μετά από μαστεκτομή να το ρίχνουν… έξω, άτομα ακαθόριστου φύλου, αλλά και ανδρόγυνους και ανθρώπους που έχουν υποστεί αλλαγή φύλου. Εμείς σας παρουσιάζουμε τα πιο light έργα του και τα συμπεράσματα... δικά σας.

Γ.Ο