Μάιλι: Δεν είστε καλά που θα παίξω σε παιδικό!

25.02.2014
Η 21χρονη τραγουδίστρια και πρώην Χάνα Μοντάνα δε θέλει να ακούει για παιδικά προγράμματα πια.

Το περιοδικό Star έγραψε πως η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) θέλει να υποδυθεί την Τίνκερμπελ (Tinkerbell) στην καινούρια, live τηλεοπτική παραγωγή του NBC για την ιστορία του Peter Pan και θα είναι η συνέχεια του The Sound of Music live που είχε προβληθεί τον Δεκέμβριο με πρωταγωνίστρια την Κάρι Άντεργουντ (Carrie Underwood) .

Η 21χρονη τραγουδίστρια όχι απλά δε έχει δεχτεί το ρόλο αλλά εξέφρασε δημοσίως την απέχθεια της στο twitter γράφοντας «Καλύτερα να καταπιώ τη γλώσσα μου» και ακόμα κι αν είναι μεταφορική έκφραση δεν είναι τυχαίο που βρήκε άλλη μια αφορμή να εμφανιστεί κάπου η γλώσσα της όπως γίνεται συνέχεια τελευταία.

Επίσης δε την ενδιαφέρει και πολύ αν την αντιπαθείς όταν αυτή τη στιγμή που μιλάμε η περιοδεία της και το άλμπουμ της ξεπουλάνε και θεωρεί πως είναι μια σωστή καλλίτεχνις παρ όλες τις αντιδράσεις των γονέων για τις προκλητικές εμφανίσεις της.

«Με ενθουσιάζει πολύ να πηγαίνω σε μέρη στα οποία οι άνθρωποι δεν είναι συνηθισμένοι να παρακολουθούν καλή τέχνη. Επιπλέον είναι η καλύτερη μόρφωση για τα παιδιά που είναι στο κοινό των συναυλιών μου» δήλωσε πρόσφατα ως απάντηση στις κατηγορίες. Εντάξει θα της το χαλάσουμε εμείς το όνειρο.

Κ.Π