Δες την εμφάνιση της Μαντόνα στο Οσκαρικό πάρτυ της!

03.03.2014
Εντυπωσίασε με την εμφάνισή της η Βασίλισσα της Ποπ!

Μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Μαντόνα στο party των Oscars που διοργάνωσε η ίδια.

Φέτος η Βασίλισσα της pop αποφάσισε να γιορτάσει- με το δικό της τρόπο- την απονομή των Oscar. Σε συνεργασία με τον οίκο Gucci ,το Material Girl, έχει ετοιμάσει την πιο καυτή λίστα καλεσμένων: Anne Hathaway, Bradley Cooper, John Travolta, Will Smith, Kate Hudson, Demi Moore, Glenn Close, Naomi Watts κι (έκπληξη) Brad Pitt & Angelina Jolie!

Δεν είχε κόκκινο χαλί και δεν επιτρεπόταν η είσοδος στους παπαράτσι αλλά οι καλεσμένοι της εύγοντας πήραν δώρο ένα μοναδικό κομμάτι του Οίκου Gucci.

Για να μας θυμίσει τελευταία στιγμή, ότι ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να κλέψει τις εντυπώσεις, φωτογραφήθηκε και ανάρτησε το selfie της στο Instagram.

Nτύθηκε στα κατακόκκινα και φόρεσε ένα εντυπωσιακό και αστραφτερό κόσμημα στο κεφάλι ενώ επέλεξε να διακοσμήσει το χέρι της με ένα τεράστιο δαχτυλίδι και ένα δαντελένιο γάντι, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με ένα κατακόκκινο κραγιόν!

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε τη συγκεκριμένη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους με το σχόλιο: «the oscar goes to... party»!

Δες τη φωτογραφία…

Ε.Σ.