Αγαπημένοι σταρ έγιναν "βρώμικα" αλάνια

05.03.2014
Η δερματοστιξία είναι από τις τέχνες που είτε λατρεύεις είτε αντιμετωπίζεις με φρύδι…συμμετρικά ανασηκωμένο. Γεγονός είναι ότι έχουμε γεμίσει καλόγουστα και κακόγουστα τατουάζ... και όσοι τα "χτυπάνε" δεν είναι απαραίτητα ούτε διάσημοι ροκ σταρ, ούτε τρόφιμοι φυλακών, ούτε βετεράνοι του Βιετνάμ. Στην online γκαλερί του Αμερικανού καλλιτέχνη (και δεινού Photoshopά) Σεγιέν Ράνταλ (Cheyenne Randall) διάσημα πρόσωπα που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί "αλάνια", αποκτούν τατουάζ που μας αφήνουν ενεούς. Η Μέριλιν Μονρόε, η Λιζ Τέιλορ, ο Αϊνστάιν, ο Πικάσο, το ζεύγος Κένεντι, o Σποκ του "Σταρ Τρεκ", η Κέιτ Μίντλετον, η Ντόλι Πάρτον, η Μπριζίτ Μπαρντό και η Όντρεϊ Χέπμπορν γίνονται “grunge” από το χέρι του νεαρού καλλιτέχνη από το Σιάτλ. Και όπως δηλώνει ο ίδιος στο juxtapoz: «Όλες αυτές οι εικόνες δημιουργήθηκαν από την περιέργειά μου. Πώς άραγε θα έμοιαζαν κάποια από τα πιο αναγνωρίσιμα "σύμβολα" γεμάτα τατουάζ σε ένα παράλληλο σύμπαν;» Χρ. Τσατσαράγκου

Η δερματοστιξία είναι από τις τέχνες που είτε λατρεύεις είτε αντιμετωπίζεις με φρύδι…συμμετρικά ανασηκωμένο. Γεγονός είναι ότι έχουμε γεμίσει καλόγουστα και κακόγουστα τατουάζ... και όσοι τα "χτυπάνε" δεν είναι απαραίτητα ούτε διάσημοι ροκ σταρ, ούτε τρόφιμοι φυλακών, ούτε βετεράνοι του Βιετνάμ. Στην online γκαλερί του Αμερικανού καλλιτέχνη (και δεινού Photoshopά) Σεγιέν Ράνταλ (Cheyenne Randall) διάσημα πρόσωπα που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί "αλάνια", αποκτούν τατουάζ που μας αφήνουν ενεούς.

Η Μέριλιν Μονρόε, η Λιζ Τέιλορ, ο Αϊνστάιν, ο Πικάσο, το ζεύγος Κένεντι, o Σποκ του "Σταρ Τρεκ", η Κέιτ Μίντλετον, η Ντόλι Πάρτον, η Μπριζίτ Μπαρντό και η Όντρεϊ Χέπμπορν γίνονται “grunge” από το χέρι του νεαρού καλλιτέχνη από το Σιάτλ. Και όπως δηλώνει ο ίδιος στο juxtapoz: «Όλες αυτές οι εικόνες δημιουργήθηκαν από την περιέργειά μου. Πώς άραγε θα έμοιαζαν κάποια από τα πιο αναγνωρίσιμα "σύμβολα" γεμάτα τατουάζ σε ένα παράλληλο σύμπαν;»

Χρ. Τσατσαράγκου