O Μπίμπερ ποστάρει Γκόμεζ και ρίχνει το Instagram!

05.03.2014
Με την κίνησή του να ανεβάσει φωτογραφία της πρώην του, πολλοί είπαν πως ο pop star για τη χθεσινή προβληματική λειτουργία του Instagram.

Iσως χθες να παρατηρήσατε πως το Instagram δεν ήταν και στην καλύτερή του φάση, αφού άλλοτε κολλούσε άλλοτε δνε άνοιγε καθόλου. Κάποιοι υποστήριξαν ότι ο λόγος της δυσλειτουργίας φαίνεται να είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) που ανέβασε μια φωτογραφία της πρώην του, Σελίνα Γκόμεζ (Selena Gomez), από το after Oscars party του Vanity Fair με το αν μη τι άλλο, γλυκό σχόλιο "Η πιο κομψή πριγκίπισσα".

Οι ώρες που ο Bieber ανέβασε τη φωτογραφία και το Instagram έπεσε συμπίπτουν.

Οι άνθρωποι του Instagram, έσπευσαν σε ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας ότι δε φταίει η κίνηση γύρω από τη φωτογραφία του Bieber, σχολίασαν όμως πως "μάλλον βλέπουμε την επανένωση δύο από τους πιο αγαπημένους νέους καλλιτέχνες της Αμερικής".

Η Σελίνα από την άλλη βρήκε το τουίτ ιδιαίτερα τρυφερό, και οι κοντινοί της άνθρωποι μαρτύρησαν ότι τέτοιες κινήσεις μπορεί να τους κάνουν και πάλι ζευγάρι.
Η αλήθεια είναι πως η Γκόμεζ έχει ταλαιπωρηθεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα των συγγενών της, από τη συμπεριφορά του πρώην της, η οποία είναι αρκετά ασταθής. Μάλιστα τον Ιανουάριο η ποπ σταρ μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης, για να διαχειριστεί κάποια προσωπικά της ζητήματα, και οι άνθρωποί της επιβεβαίωσαν πως δεν επροκειτο για χρήση ουσιών, αλλά συναισθηματικά προβληματα.
Ε.Σ.