To selfie των Όσκαρ έγινε τρελή παρωδία (pics)

07.03.2014
Το selfie της Έλεν Ντε Τζενέρις από τη βραδιά των Όσκαρ το είδαμε, το ξαναείδαμε, το ξαναματαείδαμε, και έπηξε το μάτι μας... η περιβόητη φωτογραφία που έγινε retweet από 3 εκατομμύρια χρήστες - και βάλε - ενέπνευσε τους πλακατζήδες του διαδικτύου που βρήκαν ευφάνταστους καλλιτεχνικούς τρόπους να... γελάσουμε! Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με το "γυμνό πόδι της Αντζελίνα Τζολί" σε προηγούμενη τελετή των Όσκαρ, αλλά τώρα οι ιντερνετάδες ξέφυγαν τελείως. Το selfie των Όσκαρ "μεταφράστηκε" σε lego, στην οικογένεια Σίμπσον, με τον λυπημένο Ντι Κάπριο που δεν πήρε το Όσκαρ για το Λύκο, με ... λύκους, με πίτσες στα πρόσωπα, αλλά και με τον δικό μας Άδ. Γεωργιάδη στη θέση του μακρυχέρη Μπράντλεϊ Κούπερ... Αγαπημένη λεπτομέρεια ΠΑΛΙ η Αντζελίνα Τζολί και το χέρι της αυτή τη φορά ... Χ.Τ.

Το selfie της Έλεν Ντε Τζενέρις από τη βραδιά των Όσκαρ το είδαμε, το ξαναείδαμε, το ξαναματαείδαμε, και έπηξε το μάτι μας... η περιβόητη φωτογραφία που έγινε retweet από 3 εκατομμύρια χρήστες - και βάλε - ενέπνευσε τους πλακατζήδες του διαδικτύου που βρήκαν ευφάνταστους καλλιτεχνικούς τρόπους να... γελάσουμε!

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με το "γυμνό πόδι της Αντζελίνα Τζολί" σε προηγούμενη τελετή των Όσκαρ, αλλά τώρα οι ιντερνετάδες ξέφυγαν τελείως. Το selfie των Όσκαρ "μεταφράστηκε" σε lego, στην οικογένεια Σίμπσον, με τον λυπημένο Ντι Κάπριο που δεν πήρε το Όσκαρ για το Λύκο, με ... λύκους, με πίτσες στα πρόσωπα, αλλά και με τον δικό μας Άδ. Γεωργιάδη στη θέση του μακρυχέρη Μπράντλεϊ Κούπερ... Αγαπημένη λεπτομέρεια ΠΑΛΙ η Αντζελίνα Τζολί και το χέρι της αυτή τη φορά ...

Χ.Τ.