Άπατη η περιοδεία της Γκάγκα;

07.03.2014
Κάποιοι θέλουν την 28χρονη τραγουδίστρια να αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τη νέα της τουρνέ.

Πριν λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως η περιοδεία της Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga), "artBrave: The Artpop Ball” δεν είχε καθόλου καλή προπώληση με αποτέλεσμα η διοργανώτρια εταιρία Live Nation να χάσει 30 εκατομμύρια δολάρια και να μην γίνουν αρκετές συναυλίες.

Αν αυτό ίσχυε τότε σε συνδυασμό με τις απογοητευτικές πωλήσεις του άλμπουμ της θα μεταφραζόταν σε παταγώδη αποτυχία της επιστροφής της. Τώρα ο υπεύθυνος της Live Nation, Αρθουρ Φόγκελ (Arthur Fogel) αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και δήλωσε στο Billboard πως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο και τα κέρδη είναι ακόμα μεγαλύτερα όσο περνάει ο καιρός.

«Δεν ξέρω πως πίστεψαν κάτι τέτοιο χωρίς να γίνει κανένας υπολογισμός. Μόνο ένας χαζός θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο γιατί δε βγάζει κανένα απολύτως νόημα. Οι τελευταίες δύο τουρνέ της ήταν απίστευτα επιτυχημένες και αυτή ακολουθεί την ίδια πορεία. Τα κέρδη για τις συναυλίες στη Βόρεια Αμερική έχουν φτάσει ήδη 26 εκατομμύρια δολάρια και θα ανακοινώσουν έξτρα ημερομηνίες προσεχώς όπως επίσης και μία τέταρτη εμφάνιση στο 02 Arena του Λονδίνου.» δήλωσε ο Φόγκελ.

Κ.Π