Μία θάλασσα από σώματα, χέρια και... πόδια

13.03.2014
Μία θάλασσα από σάρκα, χέρια, πόδια και σώματα με σκιές από μαλλιά, δέρμα και νύχια πλέκονται, εμπλέκονται και διαπλέκονται στις φωτογραφίες της Ελβετής φωτογράφου Κατρίν Φρεϊσέιτζερ (Katrin Freisager). Την ενδιαφέρουσα αυτή συλλογή που μας ταξιδεύει στο περίεργο, το οικείο, αλλά και το μυστηριώδες της ύπαρξής μας, την ονόμασε «Χωρίς Τίτλο» (Untitled). Η Φρεϊσέιτζερ έζησε και σπούδασε στο Βερολίνο, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη, ωστόσο επέστρεψε στην πόλη της τη Ζυρίχη και εκεί συνέχισε να εξερευνά τα όρια της ομορφιάς, της μοναξιάς και των μορφών της τελειότητας. Στόχος της; Να μετουσιώσει όλη αυτή τη μάζα από σώματα σε μία μοναδική, ασύγκριτης ομορφιάς ύπαρξη... Γ.Ο

Μία θάλασσα από σάρκα, χέρια, πόδια και σώματα με σκιές από μαλλιά, δέρμα και νύχια πλέκονται, εμπλέκονται και διαπλέκονται στις φωτογραφίες της Ελβετής φωτογράφου Κατρίν Φρεϊσέιτζερ (Katrin Freisager). Την ενδιαφέρουσα αυτή συλλογή που μας ταξιδεύει στο περίεργο, το οικείο, αλλά και το μυστηριώδες της ύπαρξής μας, την ονόμασε «Χωρίς Τίτλο» (Untitled).

Η Φρεϊσέιτζερ έζησε και σπούδασε στο Βερολίνο, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη, ωστόσο επέστρεψε στην πόλη της τη Ζυρίχη και εκεί συνέχισε να εξερευνά τα όρια της ομορφιάς, της μοναξιάς και των μορφών της τελειότητας.

Στόχος της; Να μετουσιώσει όλη αυτή τη μάζα από σώματα σε μία μοναδική, ασύγκριτης ομορφιάς ύπαρξη...

Γ.Ο