Ο Μπράουν απο την αποτοξίνωση ξανά στη φυλακή!

17.03.2014
Ο 25χρονος τραγουδιστής κατέληξε πάλι πίσως από της φυλακής τα σίδερα(μέχρι να ξαναβγεί)

Όταν ακούς για τις ατελειωτες «βόλτες» του Κρις Μπράουν (Chris Brown) στη φυλακή και τις κλινικές εποτοξίνωσης είναι σαν την ημέρα της Μαρμότας και δεν ξερεις αν ειναι όντως νέα είδηση.

Τον περσινό Δεκέμβριο δικάστηκε λόγω της επίθεσης του εναντίον κάποιου αγνώσου που ήθελε να κάνει πλάκα κι έγινε photobomber σε μία φωτογραφία με θαυμάστριες του έξω από ένα ξενοδοχείο. Ο Μπράουν τον ξυλοκόπησε και κατέληξε σε κλινική για να τον βοηθήσουν να ελέγξει τα νεύρα του αλλά ύστερα από λίγες μέρες εκεί τον έδιωξαν γιατί παραβίασε τους κανόνες όταν πέταξε εξοργισμένος πέτρες στο αμάξι της μητέρας του που του πρότεινε νε μείνει παραπάνω.

Τελικά επέστρεψε στην κλινική κι αφού συμπλήρωσε 95 ημέρες διαμονής βρέθηκε και πάλι στο δικαστήριο για την περιβόητη υπόθεση του ξυλοδαρμού της Ριάνα (Rihanna) το 2009 και οι γιατροί ανέφεραν πως ο Κρις πάσχει από διπολική διαταραχή η οποία εθύνεται για την βίαιη συμπεριφορά του, παίρνει ηρεμιστικά και δεν έχει θεραπευτεί πλήρως.

Όμως ενώ έπρεπε να παραμείνει 90 μέρες μέσα ΄χωρίς να κάνει τίποτε άλλο, ηχογράφησε ένα ντουέτο με την Αριάνα Γράντε (Ariana Grande) και ξεκίνησε τις ετοιμασίες του νέου του άλμπουμ.

Το καινούριο επεισόδιο στο σήριαλ της ζωής του τον θέλει να καταλήγει ξανά στη φυλακή γιατί παραβίασε γι άλλη μια φορά τους όρους του κέντρου απεξάρτησης χωρίς να δίνει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες ύστερα από τέσσερις μήνες θεραπείας για τη διαχείρηση του θυμού του.

Σύμφωνα με το TMZ, κυκλοφορεί μια φήμη πως διατηρούσε σχέση με μία υπάλληλο του κέντρου αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που τον έδιωξαν.

Κ.Π