Τέτοιο Kama Sutra δεν έχεις ξαναδεί!

28.03.2014
Εντυπωσιακές, αισθησιακές, διδακτικές και ποπ! Αυτές είναι οι φιγούρες Κάμα Σούτρα της νέας έκδοσης Penguin Classics Deluxe Edition με τίτλο «Kama Sutra». Σχεδιαστής και ψυχή αυτής της έκδοσης είναι ο Γάλλος ιλουστρέιτορ Malika, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο! Το Κάμα Σούτρα είναι ένα αρχαίο ινδικό κείμενο της σανσκριτικής λογοτεχνίας και χρονολογείται από τον 2ο αιώνα μ.Χ. Συντάχθηκε από τον Ινδό σοφό Μαλανάγκα Βατσιαγιάνα και αποτελεί παγκοσμίως το απόλυτο εγχειρίδιο του έρωτα. Μέσα από τις τεχνικές του Κάμα Σούτρα, μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό και σώμα σου και έτσι φτάνεις να μεγιστοποιείς την απόλαυση και των δύο! Γενικότερα, οι στάσεις και οι κινήσεις που μας προτείνει, μοιάζουν πολύ με αυτές της γιόγκα. Έτσι ταυτόχρονα μαθαίνουμε πως να χρησιμοποιούμε διαφορετικούς μυς και να γυμναζόμαστε ιδανικά. Οι πρωτάρηδες πάντως, καλύτερα να εφαρμόζουν τις στάσεις του Κάμα Σούτρα στο κρεβατάκι τους, τουλάχιστον για αρχή, ώστε να αποφύγουν το ενδεχόμενο τραυματισμών. Χ.Τ.

Εντυπωσιακές, αισθησιακές, διδακτικές και ποπ! Αυτές είναι οι φιγούρες Κάμα Σούτρα της νέας έκδοσης Penguin Classics Deluxe Edition με τίτλο «Kama Sutra». Σχεδιαστής και ψυχή αυτής της έκδοσης είναι ο Γάλλος ιλουστρέιτορ Malika, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο!

Το Κάμα Σούτρα είναι ένα αρχαίο ινδικό κείμενο της σανσκριτικής λογοτεχνίας και χρονολογείται από τον 2ο αιώνα μ.Χ. Συντάχθηκε από τον Ινδό σοφό Μαλανάγκα Βατσιαγιάνα και αποτελεί παγκοσμίως το απόλυτο εγχειρίδιο του έρωτα. Μέσα από τις τεχνικές του Κάμα Σούτρα, μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό και σώμα σου και έτσι φτάνεις να μεγιστοποιείς την απόλαυση και των δύο!

Γενικότερα, οι στάσεις και οι κινήσεις που μας προτείνει, μοιάζουν πολύ με αυτές της γιόγκα. Έτσι ταυτόχρονα μαθαίνουμε πως να χρησιμοποιούμε διαφορετικούς μυς και να γυμναζόμαστε ιδανικά. Οι πρωτάρηδες πάντως, καλύτερα να εφαρμόζουν τις στάσεις του Κάμα Σούτρα στο κρεβατάκι τους, τουλάχιστον για αρχή, ώστε να αποφύγουν το ενδεχόμενο τραυματισμών.

Χ.Τ.