Για δεύτερη φορά μπαμπάς ο Ρόμπι!

29.04.2014
Η κόρη του 40χρονου τραγουδιστή θα αποκτήσει σύντομα αδερφάκι

Ένας από τους πιο σέξι άντρες εκτός κι εκτός σκηνής αφού παντρεύτηκε, απέκτησε μία κόρη και σοβάρεψε κάνοντας πολλές γυναίκες να πετάνε βελάκια στη φωτογραφία της γυναίκας του Αίντα Φιλντ (Ayda Field) θα καλωσορίσει καινούριο μέλος στην οικογένεια του.

«Η Αίντα κι εγώ με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Θιοντόρα Ρόουζ Γουίλιαμς θα γίνει σύντομα η μεγάλη αδερφή» έγραψε στο twitter ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) χωρίς να ανφέρει καμία άλλη λεπτομέρεις για το πότε θα έρθει σοτν κόσμοτ ο μωρό.

Μέσα σε μία ώρα το στάτους του απέκτησε δύο χιλιάδες retweets και ο 40χρονος (χαζο)μπαμπάς δέχτηκε πάρα πολλά συγχαρητήρια από φανς. Για την υπενθύμηση, όταν γεννήθηκε η 19 μηνών κόρη του δήλωνε παντού πόσο χαρούμενος είναι για το θαύμα που έζησε αλλά παράλληλα και το πόσο πόσο τον άγχωσε η ευθύνη του γονιού.

«Έχουν υπάρξει στιγμές που ήθελα να φύγω τρέχοντας. Το παραδέχομαι. Σκεφτόμουν ότι δεν είμαι αρκετά μεγάλος για να γίνω πατέρας και νιώθω ακόμα παιδί αλλά το δουλεύω μέσα μου. Δε νομίζω ότι η Αίντα καταλαβαίνει τις ανησυχίες μου μερικές φορές. Μια φορά της είχα πει ότι θέλω να αλλάξω πάνες για να χαλαρώσω!» είχε αναφέρει σε μία συνέντευξη του.

Κ.Π