Τα βρήκαν ο Τζέι Ζ με τη Σολάνζ!

16.05.2014
Η μικρλη Νόουλς άρχισε να χτυπάει χωρίς άυριο τον σύζυγο της Μπιγονσέ και το βίντεο έκανε το γύρο του κόσμου. Τώρα τα βρήκαν κι ήρθε η δική τους απάντηση σε όλα τα δημοσιεύματα.

Η πρώτη είδηση αυτή τη βδομάδα που κατέβασε λίγο πιο κάτω τις υπερβολικές αναλύσεις για τη μουσάτη νικήτρια της Eurovision ήταν ο άγριος καυγάς της αδερφής της Μπιγιονσέ (Beyonce) και του Τζέι Ζ (Jay Z) στο πάρτυ του Met Gala όπως τον κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας και διέρρευσε στο ίντερνετ. Όπως ήταν αναμενόμενο ο υπάλληλος του ξενοδοχείου που έδωσε το βίντεο στο TMZ έναντι 25.000 δολλαρίων απολύθηκε και οι υπέυθυνοι ζήτησαν συγνώμη από τη διάσημη οικογένεια για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε. .

Ύστερα από πολλά σενάρια και φήμες για το τι πραγματικά συνέβη και για το λόγο που ξεκίνησε η επίθεση της Σολάνζ (Solange), οι Κάρτερ(Carter) και Νοουλς(Knowles) αποφάσισαν να βγάλουν επίσημη ανακοίνωση στο AP για το περιστατικό η οποία πάει κάπως έτσι:

"Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ασφαλείας από το ασανσέρ, υπήρξαν πολλές εικασίες για το τι προκάλεσε το ατυχές περιστατικό αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως η οικογένειά μας κατάφερε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Ο Τζέι Ζ (Jay Z) και η Σολάνζ (Solange) αναλαμβάνουν το μερίδιο της ευθύνης τους για ό, τι συνέβη και αναγνωρίζουν το ρόλο τους σε αυτό το ιδιωτικό θέμα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Και οι δύο ζήτησαν συγγνώμη ο ένας στον άλλο και το ξεπέρασαν ενωμένοι σαν οικογένεια. Οι φήμες που θέλουν της Solange να είναι μεθυσμένη ή να εμφανίζει αλλοπρόσαλη συμπεριφορά καθ'όλη τη διάρκεια εκείνης της βραδιάς είναι απλά λάθος. Στο τέλος της ημέρας όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα κι εμείς δε διαφέρουμε. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον και πάνω απ 'όλα είμαστε οικογένεια. Αφήνουμε αυτό το περιστατικό πίσω μας και ελπίζουμε το ίδιο να κάνουν όλοι όσοι ασχολήθηκαν".

K.Π