Και όμως! Βρήκε τρόπο να "μπαίνει" στους χωρισμούς της

20.05.2014
Ένα διαφορετικό, πιο εναλλακτικό τρόπο, ψυχοθεραπείας βρήκε η φωτογράφος Τζένιφερ ΜακΚλέρ (Jennifer McClure) διεισδύοντας νοερά στις προηγούμενες ερωτικές της σχέσεις. Το πρότζεκτ τιτλοφορείται «You Who Never Arrived» (Εσύ, που δεν έφτασες ποτέ) και σ΄αυτό η φωτογράφος και κάνει σκληρή αυτοκριτική στον εαυτό της ψάχνοντας να βρει τι πήγε στραβά. Δεν μένει ωστόσο εκεί. Παρουσιάζει τις κρίσιμες στιγμές χωρισμού σε δωμάτια ενός ξενοδοχείου και μπαίνει και η ίδια μέσα στο σενάριο αναπαριστώντας σκηνές περασμένων μεγάλων ερώτων. Η ίδια πάντως η ΜακΚλέρ παραδέχεται στο προσωπικό της site πως έχει λαμπρή προϊστορία στον τομέα των εφήμερων σχέσεων και γι΄αυτό ακριβώς το λόγο αποφάσισε να διερευνήσει τι τελικά της συμβαίνει. Γεγονός είναι πως είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να «κυνηγά» φωτογραφίες στιγμών που δεν υπήρξαν ποτέ και που αν υπήρχαν θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει το ρου της προσωπικής της ιστορίας. Γ.Ο

Ένα διαφορετικό, πιο εναλλακτικό τρόπο, ψυχοθεραπείας βρήκε η φωτογράφος Τζένιφερ ΜακΚλέρ (Jennifer McClure) διεισδύοντας νοερά στις προηγούμενες ερωτικές της σχέσεις.

Το πρότζεκτ τιτλοφορείται «You Who Never Arrived» (Εσύ, που δεν έφτασες ποτέ) και σ΄αυτό η φωτογράφος και κάνει σκληρή αυτοκριτική στον εαυτό της ψάχνοντας να βρει τι πήγε στραβά. Δεν μένει ωστόσο εκεί. Παρουσιάζει τις κρίσιμες στιγμές χωρισμού σε δωμάτια ενός ξενοδοχείου και μπαίνει και η ίδια μέσα στο σενάριο αναπαριστώντας σκηνές περασμένων μεγάλων ερώτων.

Η ίδια πάντως η ΜακΚλέρ παραδέχεται στο προσωπικό της site πως έχει λαμπρή προϊστορία στον τομέα των εφήμερων σχέσεων και γι΄αυτό ακριβώς το λόγο αποφάσισε να διερευνήσει τι τελικά της συμβαίνει. Γεγονός είναι πως είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να «κυνηγά» φωτογραφίες στιγμών που δεν υπήρξαν ποτέ και που αν υπήρχαν θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει το ρου της προσωπικής της ιστορίας.

Γ.Ο