Δε θέλουν τους Metallica στο Glastonbury!

05.06.2014
Το γνωστό φεστιβάλ της Αγγλίας έχει εξοργίσει πολλούς θεατές οι οποίοι δε θέλουν να παίξουν οι Metallica.

Οι Metallica θα είναι για πρώτη φορά οι headliners στη Pyramid Stage του Glastonbury αλλά έχει δημιουργηθεί ένα πολύ μεγάλο θέμα με τη συγκεκριμένη επιλογή λόγω του frontman τους ο οποίος υποστηρίζει τους κυνηγούς αρκούδων κάτι που είναι αντίθετο με την οικολογική συνείδηση της διογράνωσης.

Ο Τζέιμς Χέτφιλντ (James Hetfield) θα είναι ο αφηγητής της εκπομπής του History Channel, “The Hunt” στην οποία ακολουθούν μια ομάδα κυνηγών καφέ αρκούδων στην Αλάσκα ενώ επίσης είναι και μέλος του National Rifle Association της Αμερικής.

Αυτοί ήταν οι λόγοι που εξοργίστηκαν πολλοί από το φεστιβάλ οι οποίοι οργανωσαν την ομάδα Remove Metallica from Glastonbury” κι έχουν φτιάξει σελίδες στο facebook, site και λογαριασμό στο Twitter για να μαζεψουν υπογραφές ώστε να βγει στο συγκρότημα από το line up.

“Αγαπάω πολύ τα όπλα μου. Μ' αρέσει που ο πατέρας μού τα έδωσε και τα φροντίζω. Κάποιοι από τους νόμους οπλοχρησίας δε με αγγίζουν και η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ωε μέλος του NRA δε νομίζω ότι πρέπει να φοβόμαστε. Δε θέλω να πείσω κάποιον να αποκτήσει όπλο αλλά εγώ θέλω να είμαι σε θέση να προστατέψω την οικογένεια μου.” είχε δηλώσει ο 50χρονος τραγουδιστής στο The Usual

Κ.Π