Οι Lara Eidi Band παρουσιάζουν το νέο δίσκο τους

15.07.2014
Η Lara Eidi Band θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Tell it like it is”.

Η Lara Eidi Band θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Tell it like it is”. Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 , στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου και προβλέπεται μαγική, καθώς θα συνδυάσει τη μελωδική φωνή της Lara Eidi με τη μοναδική αισθητική που προσφέρει ο Κήπος

Η Lara Eidi Band είχε μια πολύ απαιτητική χρονιά. Έδωσε με επιτυχία συναυλίες σε Αθήνα (European Music Day, miPARTY – fundraising event) και εξωτερικό (Εδιμβούργο, Άμστερνταμ και Βυρηττός) και κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του ελληνικού κοινού με το “Singing Ah” και τη διασκευή του “Happy”, τα οποία ήδη ακούγονται στο ραδιόφωνο. Το “Happy” συμπεριλαμβάνεται στην καλοκαιρινή συλλογή του Island 2014.

Μπορείτε να ακούσετε το “Lose my mind” και να πάρετε μια πρώτη γεύση από το νέο EP, πατώντας εδώ. Μετά την επίσημη παρουσίαση της Πέμπτης, θα μπορείτε να κατεβάσετε τα τραγούδια από το iTunes και το cdbaby.

Lara Eidi Band
H Lara Eidi Band είναι το project της τραγουδίστριας-στιχουργού Lara Eidi μαζί με τους Γιώτη Παρασκευαΐδη και Σταύρο Παργινό. Όλοι μαζί, έχουν χαρακτηριστεί ως η «νέα φωνή του κοσμοπολίτικου folk» (ΤΑ ΝΕΑ) και έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, τόσο στον Τύπο όσο και σε όσους τους έχουν παρακολουθήσει ζωντανά, με τον τρόπο που οι τρεις μουσικοί στις συναυλίες τους καταφέρνουν να παράγουν ήχο εφάμιλλο ενός συγκροτήματος πολλών ατόμων, χρησιμοποιώντας μόνο ακουστικά όργανα όπως φωνητικά, πιάνο, τσέλο, κιθάρα και φωνητικούς αυτοσχεδιασμούς (Star Channel / Savoir Ville / Edinburgh Fringe).

Info
Που: Κήπο του Νομισματικού Μουσείου, Πανεπιστημίου 12, Αθήνα

Πότε:Πέμπτη 17 Ιουλίου

Ώρα έναρξης: 21:00 / Προσέλευση: 20:30

Η είσοδος στη συναυλία είναι δωρεάν.