Τι θα λέγατε για ένα γεύμα αλά Game of Thrones;

09.02.2015
Είστε φαν του Game of Thrones και μαζί με άλλους εκατομμύρια τηλεθεατές λιγουρεύεστε τα πλούσια φαγοπότια στο Γουέστερος (Westeros); Αν ναι, τότε σας έχουμε την ιδανική πρόταση, καθώς η HBO διοργανώνει μια ξεχωριστή τριήμερη γιορτή σε ένα νέο pop up εστιατόριο που θα μεταφέρει τους καλεσμένους στο Γουέστερος!

Αφορμή του ενδιαφέροντος αυτού event; Η προβολή της 5ης σεζόν του Game of Thrones και κυρίως η κυκλοφορία του Game of Thrones: The Complete Fourth Season σε Blu-ray.

Η γιορτή αυτή θα λάβει χώρα το τριήμερο του Αγίου Βαλεντίνου και οι λεπτομέρειες γύρω από αυτή φυλάσσονται με άκρα… μεγάλη μυστικότητα. Ακόμα επίσης, δεν γνωρίζουμε αν θα δηλώσουν το βροντερό… παρών κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Πως μπορείτε να παρευρεθείτε στη μεγάλη αυτή γιορτή του Γουέστερος; Αρκεί να είστε λίγο…τυχεροί και να έχετε παίξει στο διαγωνισμό της εταιρείας HBO απαντώντας έξυπνα και μοναδικά στην ερώτηση του καναλιού: «Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας της σειράς Game Of Thrones και τι θα μαγειρεύατε για να κερδίσετε την καρδιά του». Οι καλύτερες απαντήσεις θα αναδείξουν και τους τυχερούς νικητές που θα απολαύσουν ένα γεύμα πέντε πιάτων που θα συνοδεύονται από κοκτέιλ αντάξια των εκλεκτότερων καλεσμένων του King's Landing!

Σημειώστε πως το pop-up εστιατόριο τoy Game of Thrones θα λειτουργήσει στο Andaz Liverpool Street Hotel, από τις 13 μέχρι τις 15 του Φλεβάρη.