Αλλαγές στην ελληνική μπαλάντα για τη Eurovision - Άκου την τελική version [vds]

23.03.2015
Σε αλλαγές προχώρησαν η Μαρία Έλενα Κυριάκου και οι συνεργάτες της, προκειμένου να τονώσουν την ενέργεια της ερωτικής μπαλάντας με την οποία θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision, στον α' ημιτελικό, στις 19 Μαΐου.

Το «One Last Breath», που υπογράφουν στη μουσική ο Ευθύβουλος Θεοχάρους και η Μαρία Έλενα Κυριάκου και στους στίχους ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης και η Εβελίνα Τζιώρα, απέκτησε καινούργιο αέρα, καθώς αφαιρέθηκε η εισαγωγή με το πιάνο, ενώ η ενορχήστρωση έχει δουλευτεί περισσότερο και έχουν μπει φωνητικά, κάνοντας το, ακόμα πιο δυναμικό.

Η Μαρία Έλενα συνεχίζει τις πρόβες, ενώ θα ταξιδέψει σε Άμστερνταμ και Λονδίνο για να προωθήσει την ελληνική συμμετοχή σε δύο από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις για την Eurovision.

«Θέλω να πιστεύω ότι θα κατακτήσω την πρωτιά, αλλά δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο, γιατί γνωρίζουμε πως είναι τα πράγματα και ποιες είναι οι ουγκυρίες και οι σκοπιμότητες που κυριαρχούν σε αυτό το θεσμό», λέει η Μαρία Έλενα Κυριάκου και με τη θέληση και την αισιοδοξία που την διακατέχει προβλέπει και τη θέση μας στον μουσικό διαγωνισμό:

«Νιώθω ότι θα είμαστε σίγουρα μέσα στην εξάδα. Έχω ακούσει όλα τα τραγούδια, που θα διαγωνιστούν. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τα υπόλοιπα κομμάτια».