Αρκάς: Διαβάστε τον επίλογο που δε δημοσιεύτηκε ποτέ

05.05.2015
Άκρως συγκινητικό το αδημοσίευτο τελευταίο σκίτσο των «Χαμηλών Πτήσεων» που ανήρτησε ο Αρκάς στη σελίδα του στο facebook με τη ζωή των δύο αγαπημένων διάσημων σπουργιτιών να φτάνει στο δικό της επίλογο. Πραγματικά, ποιος δεν έχει γελάσει με τους καυστικούς διαλόγους των απολαυστικών σπουργιτιών, του πατέρα και του γιου, που από το 1991, όταν δηλαδή βγήκε ο πιτσιρικάς από το αβγό του τού έκανε τη ζωή… κανονικό μαρτύριο;

Τώρα, στον επίλογο, ο μικρός σπουργίτης φτάνει στο συμπέρασμα πως μπορεί η ζωή να μην είναι δίκαιη, τα κόμικ όμως είναι… Πώς έφτασε σ΄αυτό το συμπέρασμα;

Ο μικρός συνειδητοποιεί πως μπορεί να μην έγινε επαναστάτης ή… εγκληματίας, μπορεί να έγινε ένας φιλήσυχος νομοταγής πολίτης, μπορεί να έκανε οικογένεια, όμως ακόμη και αυτός ο συμβιβασμός είναι κάτι παραπάνω από αυτό που του άξιζε μετά τα μαρτύρια που υπέβαλε τον πατέρα του.

Και ξαφνικά, εμφανίζεται ένας νέος μικρός σπουργίτης για να κάνει μαρτύριο τη δική του ζωή για να αποδείξει πως τελικά η ζωή κάνει… κύκλους….

O δημοφιλής κομίστας σχολιάζει χαρακτηριστικά «Ένας επίλογος που δεν δημοσιεύτηκε ποτέ»» και δίπλα τα σχόλια και τα likes έπεσαν κυριολεκτικά βροχή.

Ακολουλεί ο συγκινητικός επίλογος:

Σε καθημερινή βάση μπορείτε να διαβάζετε τον ΑΡΚΑ αποκλειστικά στο www.ethnos.gr σε gif animation!