Η Άννα Βίσση θα εμφανίζεται live σε ένα... ξενοδοχείο!

17.11.2015
Η Άννα Βίσση επιστρέφει στη σκηνή τον χειμώνα του 2015 - 2016 για μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων. Ο χώρος που θα την φιλοξενήσει ονομάστηκε «Hotel Ερμού» και στεγάζεται στο πρώην Interni στον πεζόδρομο της Ερμού.

Hotel Ερμού θα λέγεται τελικά ο χώρος που θα στεγάσει την επιστροφή της Απόλυτης στη νυχτερινή Αθήνα. Θα λειτουργεί Παρασκευές και Σάββατα χωρίς opening acts και με έναρξη στις 22:30 το βράδυ. Η λήξη του; Γύρω στη 1:30 το πρωί ... εκτός αν το κοινό θέλει κι άλλο!!!

Το show που ετοιμάζεται έχει τη σφραγίδα της Άννας, καθώς έχει ασχοληθεί και με την παραμικρή λεπτομέρεια! Θα περιλαμβάνει μεγάλες επιτυχίες της, τα νέα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα καθώς και αγαπημένα τραγούδια άλλων ερμηνευτών... Από Σωτηρία Μπέλλου μέχρι Amy Winehouse!!!

Στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνονται τραγούδια και από το πολυαναμενόμενο νέο της άλμπουμ σε μουσική του Νίκου Καρβέλα και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Το πρώτο της single με τίτλο "Για σένα" θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου από την Panik Gold. Ακούστε το "Για σένα".

Επιπλέον, στον ίδιο χώρο κάθε Κυριακή θα γίνεται το Jackie O' party, ένα από τα πιο διάσημα gay clubs του πλανήτη πλέον με guest εμφάνιση της Άννας, που διατηρεί στενές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες.

Η Άννα Βίσση live
στο Hotel Ερμού (πρώην Interni)
Έναρξη: Νοέμβριος 2015