Λιποθύμησε επί σκηνής ηθοποιός σε παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών

18.06.2016
Ένα δυσάρεστο περιστατικό σημάδεψε το βράδυ της Παρασκευής την πρεμιέρα του έργου του Ταντέους Σλομποτζιάνεκ «Η Τάξη μας» που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών στην Πειραιώς 260 σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού.

Η παράσταση ξεκίνησε κανονικά λίγο μετά τις 9.00, μισή ώρα όμως πριν τελειώσει, ένας από τους ηθοποιούς λιποθύμησε επί σκηνής. Όλοι όσοι ήμασταν παρόντες στην αρχή πιστέψαμε πως η λιποθυμία αυτή ήταν μέρος της παράστασης. Ωστόσο, όταν οι συνάδελφοί του άρχισαν να ρωτούν με αγωνία αν υπάρχει κάποιος γιατρός στο κοινό, καταλάβαμε πως δεν επρόκειτο για κάποιο σκηνοθετικό εύρημα. Αμέσως έσπευσαν γιατροί από το κοινό στη σκηνή και προσπαθούσαν να συνεφέρουν το νεαρό ηθοποιό.

Οι άνθρωποι του φεστιβάλ κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και ο άτυχος ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γιάννης Καλαβριανός, μας ενημέρωσε πως η παράσταση δεν θα συνεχιστεί. Να σημειωθεί πως αίσθηση είχε προξενήσει το γεγονός πως λίγη ώρα πριν, ο ίδιος ηθοποιός είχε χάσει τα λόγια του.

Το Φεστιβάλ μας ενημέρωσε πως η προγραμματισμένη για το Σάββατο 18/6, παράσταση "Η τάξη μας" στο χώρο της Πειραιώς 260 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της αιφνίδιας ασθένειας ενός εκ των συντελεστών.
Η επιστροφή των εισιτηρίων γίνεται ως εξής:
- για αγορές που έχουν γίνει με μετρητά, οι επιστροφές θα γίνονται από τα κεντρικά εκδοτήρια (Πανεπιστημίου 39) από την Τρίτη 21/6 και έως το τέλος Ιουνίου με την προσκόμιση των εισιτηρίων.
- για αγορές που έχουν γίνει με πιστωτική κάρτα, η ακύρωση και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αυτόματα.
Το ίδιο ισχύει και για όσους επιθυμούν να λάβουν πίσω το αντίτιμο του εισιτηρίου για τη χθεσινή παράσταση που διεκόπη εκτάκτως πριν το τέλος.

Γεωργία Οικονόμου

[email protected]