Άγιασε το Καλλιμάρμαρο ο Ξαρχάκος σε μια ιστορική συναυλία με 50.000 κόσμο

18.06.2016
Το μουσικό και κοινωνικό της αποτύπωμα για τα επόμενα χρόνια άφησε η μεγαλειώδης συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο. Το στάδιο με την τεράστια ιστορία ξεχείλισε από ανθρωπιά, αλληλεγγύη και μουσική το βράδυ της Πέμπτης, 16 Ιουνίου!

Ο απολογισμός συγκλονιστικός! Πενήντα χιλιάδες κόσμου στις μαρμάρινες κερκίδες και 120 τόνοι τροφίμων για τους συνανθρώπους μας που μαστίζονται βάναυσα αυτή την περίοδο της αδυσώπητης κρίσης που διανύουμε!

Έχεις το εισιτήριο στο χέρι! Προχωράς! Καντίνες έχουν στηθεί στις εισόδους, ενώ δεξιά και αριστερά βλέπεις τεράστια κοντέινερ να γεμίζουν μέχρι την οροφή από σακούλες με τρόφιμα μακράς διαρκείας! Τα συναισθήματα ανάμεικτα! Συναυλία αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο που υποφέρει, συναυλία αλληλεγγύης που η μουσική θα παίξει το δικό της ρόλο!

Δείχνεις το εισιτήριο των 5 ευρώ και μπαίνεις στο μαγικό χώρο του Καλλιμάρμαρου! Προχωράς! Ο χώρος πάλλεται, καίγεται! Όχι από τον πρώτο επίσημο καύσωνα του καλοκαιριού, αλλά από τον ενθουσιασμό του κόσμου! Θα εμφανιστούν τόσοι σπουδαίοι καλλιτέχνες μαζί στη σκηνή και θα τους διευθύνει ο Ξαρχάκος! Μυρίζει ιστορική στιγμή!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ