"Μόλις χώρισα" στο Θέατρο Λαμπέτη

14.06.2005
Αφού όλο το καλοκαίρι επέμεναν να ουρλιάζουν από την ταράτσα του θεάτρου ΛΑΜΠΕΤΗ, "Μόλις Χώρισα" αποφάσισαν ότι το καλύτερο πάρτυ της ζωής τους πρέπει να έχει συνέχεια!
Από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, οι δέκα νέοι πρωταγωνιστές που απολαύσαμε το καλοκαίρι στο "Μόλις Χώρισα", θα κάνουν τις καίριες παρατηρήσεις τους για το πολύ σημαντικό θέμα του χωρισμού από τη σκηνή του χειμερινού θεάτρου ΛΑΜΠΕΤΗ, εννοείται με καυστικό λόγο και πολύ χιούμορ.

Τώρα ... η βόμβα ξανασκάει μεσ’ το χειμώνα, η Ηλέκτρα χωρίζει και δεν το ξέρει, οι φίλοι και η μαμά της, της κάνουν πάρτυ - έκπληξη για τα γενέθλια της, μια dealer της Tupperware κάνει απλά λάθος σπίτι και ανακατεύει τους πάντες, ένας Ισπανός ξυπνάει σε λάθος κρεβάτι και ένα pizza- boy καταλήγει ν’ ανέβει στα τραπέζια λάθος ώρα.

Αυτά και πολλά άλλα, συμβαίνουν στην παράσταση των Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου, όπου με γλώσσα νεανική, μοντέρνα και πολύ γέλιο καταφέρνει να αναπτερώσει το ηθικό όλων όσων "Μόλις Χώρισαν"!

Ο Βασίλης Μυριανθόπουλος υπογράφει τη σκηνοθεσία και η Χριστίνα Κωστέα τα σκηνικά. Οι φωτισμοί του Λευτέρη Παυλόπουλου και η μουσική επιμέλεια του Δημήτρη Πάντσου.

Τις οδηγίες προς χωρισμένους θα δίνουν από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου οι (αλφαβητικά): Ασημάκης Αλεξίου, Βάσω Γουλιελμάκη, Δημήτρης Ζωγραφάκης, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Άντα Λιβιτσάνου, Άννα Μονογιού, Φωτεινή Ντεμίρη, Βασίλης Παλαιολόγος, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Σάννυ Χατζηαργύρη.
Στη φωνή του Αλέξη Κωστάλα, φυσικά ο Αλέξης Κωστάλας και guest star η Σίβυλλα.

Θέατρο Λαμπέτη, Λ. Αλεξάνδρας 106, τηλ. 6463685
Παραστάσεις: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9.00 μ.μ.
Σάββατο 6.00 μ.μ. (λαϊκή) και 9.00 μ.μ.
Κυριακή 6.00 μ.μ. και 9.00 μ.μ.
Δευτέρα - Τρίτη: Κλειστό
Τιμές εισιτηρίων: 24 €, 20 € λαϊκή, 16 € φοιτητικό