Το Aqua "μεγαλώνει"!

08.07.2005
Δύο χρόνια ζωής συμπληρώνει το Aqua και μέσα στο διάστημα αυτό έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του πιστό κοινό, που δεν είναι μόνο κάτοικοι Ψυχικού.
Δύο χρόνια ζωής συμπληρώνει το Aqua και μέσα στο διάστημα αυτό έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του πιστό κοινό, που δεν είναι μόνο κάτοικοι Ψυχικού, αλλά όλης της Αθήνας, που ανηφορίζουν προς β. Προάστια για να απολαύσουν καλό κρέας. Γιατί, ως γνωστών η κουζίνα του Aqua είναι βασισμένη στο κρέας και το ίδιο αποτελεί ένα από τα καλύτερα grill εστιατόρια της πρωτεύουσας. Στο Aqua ο κόσμος είναι κυρίως νέοι (σε αυτό βοηθούν και οι χαμηλές τιμές), ενώ όπως φαίνεται έχει γίνει πόλος έλξης και για πολλές γυναικοπαρέες!

Η Κουζίνα
Αν ψάχνετε για καλό T-bone steaks θα το βρείτε εδώ. Από το μενού ξεχωρίζει το ελαφρώς πιπεράτο ψαρονέφρι με μοτσαρελα και το γεμιστό κοτόπουλο με φέτα, ντομάτα και ρίγανη.

Ο Χώρος
Ο χώρος δεν είναι μεγάλος. Συγκεκριμένα, η χωρητικότητα του Aqua είναι αυστηρά 60 ατόμων. Αυτό είναι θετικό στοιχείο, αφού υπάρχει άνεση και τα τραπέζια είναι μακριά το ένα από το άλλο. Έτσι, δεν χρειάζεται να ακούμε τη διπλανή να κατσαδιάζει τον σύντροφό της, ούτε να ακούμε τον απέναντι γεματούλη κύριο να...χωνεύει το γεύμα του! Ευτυχώς... Η διακόσμηση, πάλι, είναι απλή και λιτή. Ο φωτισμός είναι χαμηλός και σε συνδυασμό με το απαλό κίτρινο που κυριαρχεί στον χώρο, δημιουργούν ρομαντική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Ανδριανείου 46, Ν. Ψυχικό
Τηλ: 210 - 6753934
Τιμή: 30 -40 ευρώ το άτομο