"Υπηρέτης δύο Αφεντάδων" από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

22.07.2005
Η γοητευτική ατμόσφαιρα του Βενετσιάνικου καρναβαλιού αναβιώνει στη σκηνή του Θεάτρου του Λυκαβηττού την Κυριακή 31 Ιουλίου, όπου το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσιάζει ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του κλασσικού ρεπερτορίου, τον «Υπηρέτη δύο Αφεντάδων» του Κάρλο Γκολντόνι

Η γοητευτική ατμόσφαιρα του Βενετσιάνικου καρναβαλιού αναβιώνει στη σκηνή του Θεάτρου του Λυκαβηττού την Κυριακή 31 Ιουλίου, όπου το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσιάζει ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του κλασσικού ρεπερτορίου, τον «Υπηρέτη δύο Αφεντάδων» του Κάρλο Γκολντόνι, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Η παράσταση παρουσιάζεται σε απόδοση-σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου, σκηνικά-κοστούμια Χριστίνας Κωστέα , χορογραφίες Βασίλη Μυριανθοπούλου, φωτισμοί Παναγιώτη Μανούση. Η μουσική που ντύνει την παράσταση είναι επιλογή από αυθεντικές μουσικές και τραγούδια της Βενετίας και της Νότιας Ιταλίας σε διασκευή, ενορχήστρωση και διδασκαλία Σάκη Τσιλίκη, ο οποίος έχει συνθέσει και δύο τραγούδια.

Παίζουν : Παύλος Χαϊκάλης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Αντώνης Καρυστινός, Κώστας Κάππας, Ανατολή Αθανασιάδου, Κώστας Φλωκατούλας, Χάρης Γρηγορόπουλος, Πελαγία Αγγελίδου, Αντώνης Ζιώγας, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Δημήτρης Τσιολάκης.

Τιμή εισιτηρίων : 20 Ευρώ γενική είσοδος, 15 Ευρώ φοιτητικά