Shopping στην Ιταλία με τα Superfast από 134 ευρώ!

20.10.2005
Απολαύστε την άνεση και την πολυτέλεια των Superfast Ferries κάνοντας ένα ταξίδι στην Ιταλία για shopping και ξεκούραση! Οι πολυτελείς χώροι, οι προσεγμένες καμπίνες, τα εστιατόρια, οι αίθουσες ψυχαγωγίες, οι μπουτίκ με αφορολόγητα είδη και η φροντίδα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια εν πλω θα μετατρέψουν αυτό που θεωρούσατε ένα απλό δρομολόγιο, σε μια μοναδική εμπειρία ταξιδιού!
Απολαύστε την άνεση και την πολυτέλεια των Superfast Ferries κάνοντας ένα ταξίδι στην Ιταλία για shopping και ξεκούραση! Οι πολυτελείς χώροι, οι προσεγμένες καμπίνες, τα εστιατόρια, οι αίθουσες ψυχαγωγίες, οι μπουτίκ με αφορολόγητα είδη και η φροντίδα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια εν πλω θα μετατρέψουν αυτό που θεωρούσατε ένα απλό δρομολόγιο, σε μια μοναδική εμπειρία ταξιδιού! Τα πλοία του στόλου, του νεότερου και γρηγορότερου στην Ευρώπη, θα σας μεταφέρουν στον προορισμό σας γρήγορα και ξεκούραστα.

Βάλτε λοιπόν πλώρη για ένα Σαββατοκύριακο εντατικού shopping στο Μπάρι ή στην Aνκόνα, με τιμές που ξεκινούν από 134 ευρώ το άτομο. Γνωρίστε από κοντά τον κόσμο της ιταλικής μόδας και ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας, με τις απίστευτα χαμηλές τιμές των ιταλικών outlets. Και αν έχετε περισσότερες μέρες στη διάθεση σας, η Superfast προτείνει μοναδικά ταξίδια για να ανακαλύψετε την Ευρώπη. Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ.

Στην Aνκόνα μπορείτε να δοκιμάσετε γνήσιο καπουτσίνο στα καφέ της πόλης ή να περιηγηθείτε στην εκκλησία του Aγ. Kυριάκου και στο γραφικό χωριό του Λορέτο. Στο Μπάρι, στο πολυσύχναστο αυτό λιμάνι, μπορείτε να θαυμάσετε την Τσιτά Βέκια (παλιά πόλη), ένα λαβύρινθο από ατμοσφαιρικά καλντερίμια όπου βρίσκονται τα σπουδαιότερα μνημεία της πόλης. Δύο από αυτά είναι ο καθεδρικός Σαν Σαμπίνο του 12ου αιώνα και η Βασιλική Σαν Νικολά του 1807. Aν τυχόν κουραστείτε, κάντε μια στάση στις παραδοσιακές οστερίες και γευτείτε μοναδικές ιταλικές γεύσεις.

Διασκέδαση εν πλω!
"Dolce vita" a la Superfast: ανοιχτή πισίνα, disco, casino, bars, παιδότοπος. Στα Superfast Ferries οι επιλογές διασκέδασης είναι ατελείωτες.

Φιλοξενία
Δίκλινες, τρίκλινες ή τετράκλινες, εσωτερικές ή εξωτερικές, οι καμπίνες των Superfast Ferries θα σας εκπλήξουν με τις ανέσεις τους, που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Όλες προσφέρουν την απαραίτητη πολυτέλεια για ένα πραγματικά ξεκούραστο ταξίδι: κλιματισμό, τηλέφωνο, μουσική, W.C. με ντους. Για τους επιβάτες με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένες καμπίνες, με εύκολη πρόσβαση και άνετη χρήση όλων των χώρων.

Καταπληκτικό φαγητό!
Στα Superfast Ferries η ευτυχία περνάει... και από το στομάχι! Ανακαλύψτε τη λαχταριστή ποικιλία από γευστικές επιλογές, που σας περιμένουν στα διαφορετικά εστιατόρια κάθε πλοίου. Απολαύστε πρωινό με φρέσκο αχνιστό καφέ, ζεστά κρουασάν, ομελέτες ή ό,τι άλλο επιθυμείτε. Γεύμα και δείπνο με ολόφρεσκα ψάρια, τρυφερά φιλέτα, λαχταριστά ζυμαρικά και χορταστικές σαλάτες που θα ικανοποιήσουν κάθε γευστική επιθυμία. Στα bars ανοιχτού καταστρώματος προσφέρεται γνήσιος ελληνικός γύρος. Και μία υπέροχη έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους! Ή μάλλον... τέσσερις! Τέσσερα νόστιμα παιδικά γεύματα από τα Superfast Ferries, που το καθένα συνοδεύεται από ένα απίθανο δώρο.

Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: www.superfast.com