Ρεβεγιόν στο Hilton

16.12.2005
Φανταστείτε την ημέρα της Πρωτοχρονιάς να υπήρχε ένα σημείο από το οποίο θα μπορούσατε να απολαύσετε τη θέα της μαγευτικής Ακρόπολης και τον γεμάτο πυροτεχνήματα εορταστικό Αττικό ουρανό.
Φανταστείτε την ημέρα της Πρωτοχρονιάς να υπήρχε ένα σημείο από το οποίο θα μπορούσατε να απολαύσετε τη θέα της μαγευτικής Ακρόπολης και τον γεμάτο πυροτεχνήματα εορταστικό Αττικό ουρανό. Υπάρχει ένα μέρος στην Αθήνα που μπορείτε να ζήσετε το χριστουγεννιάτικο πνεύμα παρέα με τους φίλους σας, απολαμβάνοντας ένα πλούσιο εορταστικό δείπνο....το Hilton Αθηνών.

Ζήστε μία αξέχαστη Παραμονή Χριστουγέννων με ζωντανή μουσική και πλούσιο μπουφέ στο Βυζαντινό, στο Aethrion και στο Galaxy Bar. Υποδεχθείτε το νέο έτος στο Gala. Δείπνο Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο Βυζαντινό με χορό, τραγούδι από την υπέροχη ορχήστρα μας ή απολαύστε το μπουφέ στο Aethrion με ζωντανή μουσική.

Crystal Night, Party Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο Galaxy Bar! Καλωσορίστε το νέο έτος απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα της στολισμένης Αθήνας με ένα ποτήρι Crystallized Moet & Chandon Brut Imperial.

Hilton: Λεωφ. Βας. Σοφίας 46, Αθήνα
Τηλ: 210 - 7281000 (για κρατήσεις τηλ: 210 - 7281350)