«Στο φως» το Χαμένο σύμβολο του Νταν Μπράουν!

10.07.2009
Σε λίγο περισσότερο από δύο μήνες, στις 15 Σεπτεμβρίου, θα κυκλοφορήσει η συνέχεια του διεθνούς μπεστ-σέλερ «Κώδικας Ντα Βίντσι».

Σε λίγο περισσότερο από δύο μήνες, στις 15 Σεπτεμβρίου, θα κυκλοφορήσει η συνέχεια του διεθνούς μπεστ-σέλερ «Κώδικας Ντα Βίντσι».

Ο διάσημος Νταν Μπράουν μετακομίζει γι αυτό τον σκοπό στην Ουάσιγκτον, όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος «Random Ηouse», ο οποίος για πρώτη φορά στην ιστορία του θα τυπώσει σε 6,5 εκατομμύρια αντίτυπα το νέο βιβλίο του μπεστ-σελαρίστα συγγραφέα με τίτλο «Το χαμένο σύμβολο».

Ηρωάς του, φυσικά, θα είναι ο καθηγητής του Χάρβαρντ, Ρόμπερτ Λάνγκτον, ενώ η υπόθεση εξελίσσεται μέσα σε ένα 12ωρο στην Ουάσιγκτον.

Οι πληροφορίες σταματούν εδώ. Καμία λεπτομέρεια δεν αποκαλύπτεται για την υπόθεση του βιβλίου. Το μόνο επιπλέον που έχει γίνει γνωστό είναι το εξώφυλλο του βιβλίου, το οποίο απεικονίζει το Καπιτώλιο με μια κόκκινη σφραγίδα και δεκάδες σύμβολα.

Σύμφωνα πάντως με έναν από τους εκδότες, τον Τζέισον Κάουφμαν, μπορεί η υπόθεση να εξελίσσεται στην Ουάσιγκτον, αλλά «πρόκειται για μια Ουάσιγκτον που πολλοί λίγοι θα αναγνωρίσουν». Προσέθεσε επίσης ότι «όπως είναι αναμενόμενο, ο Μπράουν αποκαλύπτει έναν άγνωστο κόσμο μυστικισμού, μυστικές οργανώσεις, κρυμμένες τοποθεσίες σε μια απρόσμενη πλοκή».