Ακυρος ο "Πόλεμος" του Γκιτάι στην Επίδαυρο

16.07.2009
Δεν θα δούμε, τελικά, την παραγωγή του Αμος Γκιτάι «Ο Πόλεμος των υιών του φωτός κατά των υιών του σκότους» στην Επίδαυρο. Η παράσταση που «λόγοι παραγωγής» είχαν αναγκάσει το φεστιβάλ να την περιορίσει σε μία ημέρα, το Σάββατο 25 Ιουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ματαιώνεται.
Δεν θα δούμε, τελικά, την παραγωγή του Αμος Γκιτάι «Ο Πόλεμος των υιών του φωτός κατά των υιών του σκότους» στην Επίδαυρο.

Η ασθένεια της πρωταγωνίστριας Ζαν Μορώ οδήγησε καταρχήν στη ματαίωση των παραστάσεων του Άμος Γκιτάι προγραμματισμένες για τις 17 & 18 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Βαρκελώνης. Για τον ίδιο λόγο ματαιώνεται στη συνέχεια και η μοναδική παράσταση του Άμος Γκιτάι στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, το Σάββατο 25 Ιουλίου.

Υπενθυμίζουμε ότι από την παραγωγή είχε αποχωρήσει ο μοναδικός Ελληνας ηθοποιός της παράστασης, ο Δημήτρης Καταλειφός, γιατί του ζητήθηκε να αλλάξει ρόλο (από τον ρόλο του αφηγητή του δόθηκε, την τελευταία στιγμή, αυτός του Τίτου).

Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ας απευθυνθούν στα εκδοτήρια του Φεστιβάλ, Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου), τηλέφωνο 210-3222720.