Πάρτι στο Ηράκλειο

22.01.2008
Το Dish Bar Party Restaurant υποδέχεται τους φανατικούς του φίλους του από το πρωί με καφέ μέχρι τα ξημερώματα με απίθανες γεύσεις και, φυσικά, διασκέδαση.

Η πλατεία του Αγίου Τίτου είναι ένα από τα πιο ζωντανά στέκια του Ηρακλείου. Εκεί και σε ένα από τα ιστορικά κτίσματα της πόλης που αριθμεί ήδη δύο αιώνες ζωής, βρήκε στέγη το Dish Bar Party Restaurant χωρίς να αλλοιωθούν στο παραμικρό τα εξαιρετικά παραδοσιακά στοιχεία του.

Το γραφείο Tectus design που ανέλαβε τη διαμόρφωση του χώρου ταίριαξε το παλιό με το σύγχρονο, φώτισε την ξύλινη οροφή με led που αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη διάθεση και δημιούργησε μια ατμόσφαιρα κεφάτη αλλά και χαλαρή. Η κουζίνα του Dish έχει μεσογειακές επιρροές με απλές γεύσεις αλλά σωστά μαγειρεμένες, όπως το ψαρονέφρι με μαυροδάφνη, το μοσχαρίσιο στρογκανόφ, το κοτόπουλο του σεφ και επιδόρπια που αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις, όπως το σουφλέ και η πανακότα. Την πλούσια οινική λίστα του εστιατορίου επιμελείται ο σομελιέ Νίκος Πανίδης. Η μουσική είναι ένα από τα δυνατά σημεία του Dish, καθώς από το πρωί μέχρι νωρίς το βράδυ τα ακούσματα είναι mainstream, ενώ το βράδυ τη σκυτάλη παίρνει η ποιοτική ελληνική μουσική και όσο η ώρα περνάει το κέφι απογειώνεται πάντα με εγχώρια χιτάκια.

Dish Bar Party Restaurant, Πλατεία Αγίου Τίτου, Ηράκλειο, Κρήτη, τηλ.: 22810 227118.