Η Ζωή Μιας Άλλης

11.06.2012
Ευφάνταση ιλαροτραγωδία πάνω στην απώλεια της νεανικής αθωότητας και την αλλοτρίωση του σημερινού αστού. Το σενάριο αφήνει σε εκκρεμότητα πολλά στοιχεία από τα «χαμένα χρόνια» της ηρωίδας.
Μετά μια νύχτα παθιασμένου έρωτα με τον Πολ, που μόλις γνώρισε, η Μαρί ξυπνά... 15 χρόνια μετά, χωρίς να θυμάται τίποτα απ' όσα μεσολάβησαν: μια επιτυχημένη δουλειά, φήμη και πλούτη, ένα παιδί, ένας γάμος που πνέει τα λοίσθια, φίλοι και συγγενείς που κάνουν πως δεν την ξέρουν - πράγματα που θα ανακαλύψει σιγά σιγά καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα... Κάτι σαν το «Η Πέγκι Σου παντρεύτηκε», αλλά από την ανάποδη: ενώ η Πέγκι Σου ταξίδευε στο παρελθόν για να διορθώσει λάθη παλιά, η Μαρί προσπαθεί να διαπιστώσει ποια ήταν τα δικά της στον χρόνο που, ερήμην της θαρρείς, πέρασε.

Ωραία ιδέα για να στηθεί μια ελεγεία πάνω στα χαμένα νιάτα και την απώλεια της αθωότητας, συμπαθέστατο και το αποτέλεσμα, που οφείλει πολλά και στην ερμηνεία της Ζιλιέτ Μπινός, έστω κι αν πολλά απ' όσα καλείται να φωτίσει η ηρωίδα από το 15ετές «κενό» της παραμένουν στο σκοτάδι για τον θεατή ακόμα και μετά τους τίτλους του τέλους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ