Τακούνια σε... Μυστική Αποστολή

22.03.2013
Τόσο βαρετό, πλαστικό και αδιάφορο που δεν μπορείς καν να θυμώσεις μαζί του, το «Τακούνια σε Μυστική Αποστολή» θα σκοτώσει μερικά εγκεφαλικά κύτταρα, θα κλέψει μιάμιση ώρα από τη μέρα σας και θα σας στερήσει τη διάθεση για ζωή - με λίγη τύχη, το τελευταίο θα είναι αντιστρέψιμο.

Ατίθασο αγοροκόριτσο, που δουλεύει ως ιδιωτική ντετέκτιβ, ξέρει από μηχανές και είναι έτοιμη να τα βάλει με τους πάντες, αναγκάζεται να δεχτεί μυστική αποστολή του FBI, που την στέλνει σε μια πανεπιστημιακή αδελφότητα για να προστατεύσει την κόρη ενός σημαντικού μάρτυρα σε υπόθεση κατά της Μαφίας. Φυσικά το μεγαλύτερο πρόβλημα που εμφανίζεται είναι η χαώδης διαφορά ανάμεσα στην σκληροτράχηλη (λέμε τώρα) πρωταγωνίστρια και τις ανεγκέφαλες, επιφανειακές και σνομπ συμφοιτήτριές της, που προτιμούν να πεθάνουν παρά να φορέσουν κατι που δεν είναι ασορτί ή ακριβή μάρκα.

Ναι, καλά καταλάβατε - το «Τακούνια...σε Μυστική Αποστολή» είναι κάτι σαν το εφηβικό ριμέικ του «Μις με το Ζόρι» μείον το αδιαμφισβήτητο κωμικό χάρισμα της Σάντρα Μπούλοκ που ανέδειξε εκείνη την ταινία σε μια συμπαθέστατη κωμωδία. Εδώ η Μάιλι Σάιρους απλώς δεν διαθέτει το κατάλληλο ταλέντο για να σώσει την συγκεκριμένη ιστορία από τον εξοργιστικά σεξιστικό, βαριεστημένο, ανούσιο, προσβλητικά ακαλαίσθητο εαυτό της. Είστε πάνω από 8 ετών; Αν ναι, μείνετε μακριά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ